Cbd olaj (kenderolaj) segíthet minimálisan?
Van egy eddig antiszoc életet élt idősebb kutyám (nemrég fogadtam örökbe). Eléggé stresszes a sok űj dolog kapcsán, amivel hamarosan fog foglalkozni egy tréner, meg velem is.
Olvastam hogy valamennyit segíthet ez az olaj stressz oldásban, de nem tud rászokni a kutya.
Szerintetek érdemes pluszban beruháznom egy ilyenre, illetve hány csepp kell neki 1-1 ingerbomba előtt?(pl forgalmas utcán séta, lift , stb, amire egyből besokall)
#1. Miért fontos, hogy 0%-os legyen?
Nem pont a THC-s verzió az ami erre is jó?
A mentes nem csak a szőrnek, bőrnek tesz jót?
A cbd olaj egy csalas. Az elozo rakos kutyamnak adtam. Meghalt szota. Rosdzul lett tole,ahanyszor adtam neki.
Ott rohad meg az olaj azota is a polcomon . 19 000 huf-ot fizettem erte. Szivesen tovabbadom barkinek.
Van spec.kutyának való CBD, hemp olaj.Sok jót hallottam róla, hogy gyorsan használ, és mert
a kutya is endokannabinoid rendszerrel rendelkezik, igy neki is segithet a pótlás.
Nézz be az oldalra és megtalálod.
www.hempmate.com/ludmilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!