Keverék kutyákat így reklámoznak? Buzdítás a szaporításra?
Valamelyik nap láttam a 101 kutya című sorozat egyik részét az animal planeten ahol ezeket az új hybrid fajtákat mutatták be mint a cockapoo, cavapoo, puggle. Teljes leírást adtak kinézetükről, természetükről, nevelési tanácsok stbstb mintha igazi elfogadott fajták lennének.
Én teljesen kiakadtam, mit csodálkozunk ha tele van a világ szaporítókkal és gyenge,beteg keverék ebekkel ha ilyet nyilvánosan leadnak.
És persze csak kis cuki szoba kutyákat kevergessünk és adjunk drágán. Egy németjuhász-labrador mixnek mért nem csinálnak ilyen reklámot?
Hátha elkapkodják őket az illatosról...
Undorítónak találom az ilyen embereket, reklám fogásokat találnak ki bele sem gondolva a következményekbe.
Mit gondoltok erről?
"és a buta emberek igényeinek kiszolgálása."
mert az buta, aki keverék kutyát akar?
Elnézést, a idézőjelen valahogy átsiklottam...
(olykor nagyon szelektíven tudok olvasni vagy még rosszabb, félreolvasni:))
"Jó, végülis valóban lehet, de én még nem hallottam ilyen irányú törekvésről."
Azért az ilyesmit nem is nagyon szokták reklámozni...:)
Eltudod képzelni mi pénz van egy új fajtában? Pláne, ha tiéd a szabadalom?
Növények új fajtáinál is rengeteg pénzt hoz az ilyesmi (ezért nem is részletezik, mikor bejelentik esetleg -ha bejelentik-, hogy új fajtán dolgoznak, akár dísznövényeknél is. _de inkább a kész "terméket" hozzák már csak nyilvánosságra_).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!