Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a szart tudnak ugatni a...

Mi a szart tudnak ugatni a kutyák állandó jelleggel szinte megállás nélkül minden éjszaka?

Figyelt kérdés

Egy város szélén lakom, a város határában vagy egy pár emeletesházból álló ex szovjet laktanya felújított házakkal + néhány kisebb épület, ezek boltok vagy autószerelő műhelyet, esetleg kisebb üzemek, de éjjel mind zárva. Éjszaka alig van forgalom erre, mégis van az egyik szerelőnél, legalábbis úgy hallom ott egy kutya, de lehet máshol is van, amelyik állandóan ugat, vagy szórakoztatják egymás másik kutyákkal, nem tudom. Van itt szembe egy szőlőhegy az út másik oldalán, ott is sokan laknak, gondolom ott is vonyítanak, ezt hallhatják az itteniek is és arra válaszolgatnak? Vagy mi lehet a nyűgjük? Nem bírok egy éjszakát nyugodtan végigaludni, füldugó nélkül pedig már maga az alvás is lehetetlen, annyira idegesítenek. Arra is gondoltam hogy felhívom a hely tulaját hogy valamit kezdjen velük de nem tudom melyikek ezek pontosan, meg telefonszám sincs kint. A 4.en lakom, pont arra fele néz a lakás, a hang meg felfele jobban terjed, legalábbis a földszinti nagymamámék egyáltalán nem hallják.

Mit képesek ugatni ennyit, évszaktól függetlenül, szó szerint szinte megállás nélkül?

2023. febr. 21. 23:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
80%
#17 a koli nem az enyém, de a házam igen és ott jogom van a csendhez, nyugalomhoz. Neked se lennék a szomszédod, nyilván egy figyelmetlen, önző paraszt vagy, aki reggel 6-kor flexel, és akinek egész éjjel ugat a kutyája.
2023. febr. 22. 10:08
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
#21 Hűha, ott nagy gondok vannak a fejben, ha ennyiből ilyen feltételezéseket teszel.
2023. febr. 22. 11:38
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
#19 Minden szomszédomnak van kutyája, és 200 méterre lakok egy vasútállomástól. Megszokja az ember. Aki álmos, az alszik. Aki nem, az menjen orvoshoz.
2023. febr. 22. 11:39
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Oké, akkor te lakj egy kutyamenhely és a reptér között, ha számodra kellemes a hangzavar, de fogd már fel, hogy a legtöbb ember nem zajban szeret létezni.
2023. febr. 22. 14:07
 25/31 anonim ***** válasza:
53%
Bármit ugathatnak. Pl macskát, a nagy semmit, egymással "beszélnek", embert, fölös energiáit vezeti le, stb
2023. febr. 22. 14:35
 26/31 anonim ***** válasza:
78%
A kutyáknak sokkal jobb a hallása,mint az embernek ezért ők hallják azokat a hangokat amiket te nem.Előfordulhat,hogy egy állatot,zajt,idegent ugatnak.Nem tudni hiszen nem vagy ott velük és nem látod mit ugatnak.
2023. febr. 22. 21:21
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Azok a kutyák ugatnak, akik ki vannak bszva a kertbe és le vannak szrva egész életükben. Engem is zavar a kutyaugatás, éjjel-nappal ordít az egész utca tőlük. Érdekes, az enyémek nem ugatnak, egyrészt mert éjjel bent vannak a házban, de ha véletlen mégis kint alszanak akkor is végig kussban vannak, alszanak, nappal meg az első mukkanásra ugrok, rájuk szólok, mert hiába imádom őket, a kutyaugatástól ki tudnék szaladnu a világból. Le is szoktak róla, bárki elmehet a ház mellett, még a postást sem ugatják, semmit sem!
2023. febr. 23. 16:49
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
27 vagyok, másrészt mert minden egyes nap foglalkozva van velük, attól függ hogy érek rá, 1-2 óra séta vagy 10-15 km túra a hegyekben. Nem unatkoznak ezek soha.
2023. febr. 23. 16:52
 29/31 anonim ***** válasza:
Nálunk pl. csendben vannak, de az utca végén lévő vendéglátóba főleg nyáron hétvégén éjjel egy órakor is félrészegen hangosan visítvaröhögnek egymással a debilek, azt rendszeresen ugatják. Nekem bent vannak a kutyáim amúgy is, de volt már pár alkalom, hogy átmentem én is meg mások is rendet tenni a vendéglőben, hogy most kuss legyen, pár pofon is elszaladt már. Kedvencem az volt mikor pár éve éjjel egykor petárdázni kezdtek mert születésnapot tartottak, ott nagyobb verekedés lett végül rendőrség meg feljelentés, azóta a tulaj is odafigyel jobban mit művelnek a vendégei, de még nem 100%-os.
2023. ápr. 29. 11:00
 30/31 anonim ***** válasza:
Segíts neki
márc. 11. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!