Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a szart tudnak ugatni a...

Mi a szart tudnak ugatni a kutyák állandó jelleggel szinte megállás nélkül minden éjszaka?

Figyelt kérdés

Egy város szélén lakom, a város határában vagy egy pár emeletesházból álló ex szovjet laktanya felújított házakkal + néhány kisebb épület, ezek boltok vagy autószerelő műhelyet, esetleg kisebb üzemek, de éjjel mind zárva. Éjszaka alig van forgalom erre, mégis van az egyik szerelőnél, legalábbis úgy hallom ott egy kutya, de lehet máshol is van, amelyik állandóan ugat, vagy szórakoztatják egymás másik kutyákkal, nem tudom. Van itt szembe egy szőlőhegy az út másik oldalán, ott is sokan laknak, gondolom ott is vonyítanak, ezt hallhatják az itteniek is és arra válaszolgatnak? Vagy mi lehet a nyűgjük? Nem bírok egy éjszakát nyugodtan végigaludni, füldugó nélkül pedig már maga az alvás is lehetetlen, annyira idegesítenek. Arra is gondoltam hogy felhívom a hely tulaját hogy valamit kezdjen velük de nem tudom melyikek ezek pontosan, meg telefonszám sincs kint. A 4.en lakom, pont arra fele néz a lakás, a hang meg felfele jobban terjed, legalábbis a földszinti nagymamámék egyáltalán nem hallják.

Mit képesek ugatni ennyit, évszaktól függetlenül, szó szerint szinte megállás nélkül?

2023. febr. 21. 23:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%

A kutyák így kommunikálnak.

Ha beszélni tudnának, azt tennék....

2023. febr. 22. 04:01
 12/31 NTBS ***** válasza:
82%
Kommunikáció része vagy valami olyan történik velük, ami zavarja őket.
2023. febr. 22. 04:52
 13/31 anonim ***** válasza:
A nagyi azért nem hallja, mert rossz a hallása, nem azért, mert ott nincs ugatás hang. Max. ha van a ház előtt bokor vagy hasonló tereptárgy az valóban tompítja.
2023. febr. 22. 06:57
 14/31 anonim ***** válasza:
54%
A mi kutyáink csak teliholdkor ugattak a város összes kutyájával, de akkor veszettül. Egyébként valamennyire nevelés kérdése is, hogy megtanulja, mi a hasznos és haszontalan jelzés. Amikor lakásban volt kutyám, nagyon hamar megtanulta, hogy látogatót, vendéget nem ugathat, ha már beengedtem az ajtón, mert én döntöm el, ki jöhet be, és ki nem.
2023. febr. 22. 07:07
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nincsenek kifárasztva, csak kib...ták őket a kertbe, nyilván ugatnak, mert semmi más inger nem éri őket.

Ezzel nem tudsz mit tenni, ha normálisan vannak tartva, a jegyző magasról szrik a panaszotokra.

Mi is megjártuk ezt az utat, semmi következménye nem lett, pedig nálunk két társasháznyi! ember jelentette fel a szomszédot az éjszaka üvöltő, mellesleg agresszív dögjei miatt.

2023. febr. 22. 07:29
 16/31 anonim ***** válasza:
86%

Ezért (sem) tartanék soha kinti kutyát. Az agyamra tudtak menni az ugatásukkal, mikor a szomszédnak voltak. Volt olyan, egyetemi éveim alatt, hogy reggel 7-től este 6-ig nyomták, amíg a gazdi dolgozni volt. Próbálj meg úgy vizsgára készülni. Azt hittem megőrülök. Nem sokon múlott, hogy az idegtől csúnya dolgot tegyek…

Amúgy nem értem, hogy éjszaka a gazdit hogy nem zavarja ez, hogy legalább rászólna. Süket?

2023. febr. 22. 07:38
 17/31 anonim ***** válasza:
19%
#16 Úgy, hogy ahogy már említettem, aki álmos, az alszik. Aki tanulni akar, az tanul. Vagy bedugod a füled. Kollégiumban szerinted hogy tanulnak az emberek, amikor az egyik online játszik, a másik kettő hülyéskedik, te meg negyedikként tanulnál? Pl. bedugod a fülesed, hogy a saját zenéddel elnyomd mások zaját. Ennyi.
2023. febr. 22. 07:52
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Akár a lehulló falevelet is képesek ugatni.
2023. febr. 22. 09:18
 19/31 anonim ***** válasza:
86%

17-es, neked se volt meg a szomszedodban ordito kutya. Annyira konnyen osztod itt az eszt, de legalabb ez azt jelenti, hogy tenyleg nincs tapasztalatod a temaban, orulj neki.

Csak akkor minek magyarazol?

Brutalisan zavaro tud lenni, ha a szomszed kutya ordit ejjel-nappal. Ezt nem szokod. Ha almos is vagy, nem tudsz aludni.

2023. febr. 22. 09:45
 20/31 A kérdező kommentje:

A gazdájukat nem zavarja, mert valami telephelyen/szerelőműhely udvarán vannak, a tulaj meg nincs ott éjjel, délután valamikor elmegy. Mamámék előtt valóban van egy bokor, tényleg az lehet a szerencséjük, sajnos itt a 4.en nincs semmi. Párszor megfordult a fejemben hogy lemegyek és pofonöntöm őket vödör hideg vízzel, de pont a pár válasszal ezelőtt említett okok miatt nem tettem, miszerint hátha legalább az erre esetlegesen éjszaka rosszban sántikáló cigókat elriasszák. De van hozzájuk sokkal közelebb (szemben) egy másik emeletes ház, nem létezik hogy onnan még nem panaszolták be őket.

Aki szerint meg aki álmos az tud aludni, ajánlom próbáljon ki egy ilyen mellett pár hetet, úgy hogy akár dolgoznia is kéne menni másnap, szerintem pár nap után szednéd be az altatót vagy mérget dobnál be nekik, mindenesetre szerintem görbén állna a szád kispofám.

2023. febr. 22. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!