Az Óvási, Etikai vagy a Fegyelmi bizottságnak van valami elérhetősége?
Még kezdő vagyok de kezdek elég jóba lenni a "nagy kutyákkal".Az a baj hogy az én kutyáim le bírálják normálisan míg az ellenfél kutyájához hozzá sem érnek és úgy kap fajtagyőztest.Elég hamar robbanok de most megvártam hogy mi lesz.Már vagy 10-szer ugyanaz a bíró küldte el a kutyát velem együtt a p*csába.De tavaly még jó volt,ugyanez a bíró adott az egyik kutyámnak fajtagyőztes címet.4 kutyát szoktam általában vinni.És így elég sok pénzt kidobok az ablakon a semmiért.Így hát gondoltam panaszt nyújtok be a bíró ellen.Fura módon a másik tenyésztő ha nem ismer egy bírót vagy nem jön el vagy az én kutyám nyer.Egy kicsit elegem van már.
Gondolom majd fogják írni hogy akkor menjek más bíróhoz.De a közelben legtöbbször ez a bíró van.
Ha valaki velem hasonló cipőben jár írjon!
Mondták már hogy ne foglalkozzak vele,de akkor is rosszul esik és bánt a dolog, a pohár meg csordultig van.
Szia! Velem is ez van MINDIG! Meg a mutyizás, a kezelés, szevasz xy, mizujs? Így a bíró a kiállítónak. De már megtanultam, kedves kis országunkban KIZÁRÓLAG KÜLFÖLDI bíróhoz viszem a kutyáimat. Érdekes, hogy így már BIS dobogóra is álltunk...
De egyébként nem fogsz menni semmire. Csak magad ellen hergeled még jobban a másik sporttársat meg a bírót is. Egyszerűen ne vidd oda. Ha megteheted, menj külföldre.
(Első vagyok)
Egyszerűen nem kell hozzá járni :) Inkább fizess több benzinpénz egyszer, mint kétszer csak kitűnő jusson, szerintem.
Ha lefizeted, az miért jó? Nem tudsz meg olyat a kutyáról, ami a tenyésztéshez valóban fontos lenne. Nem tudod meg az előnyeit, a hátrányait, nem tudod, pl. a szukára milyen kant tegyél rá azért, hogy valóban nemesíts. Jó, nyilván ismered a fajtát, de fontos a sok vélemény :)
(Első)
Jaj, ezen ne mérgeld magad! Van olyan bíró, akihez én sem szívesen viszem a kutyámat, de nincs is rá szükség. Annak amúgy sincs sok értelme (és értéke sem), ha egy kutya mindig ugyanannál a bírónál kap címeket. Olyan meg minden ellentétes híresztelés ellenére létezik, hogy "sztárkutya", neki kb mindegy, hogy a világ másik részéről érkezett bíró bírálja-e, vagy egy hazai, ha ő ott van, akkor szinte biztos, hogy ő a BOB, mert annyira toronymagasan jobb a többinél.
Amúgy gondolj bele, hogy mire mennél az óvásoddal?! Kap a bíró egy ejnye-bejnyét, és utána majd a te kutyádat kedvezően bírálja? Dehogy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!