Mi a velemenyetek a mopszokrol? 2 fiu mopszot tudok tartani ? meglesznek egymassal? egy ev korkulonbseggel
3 kan kutyám van, 100nm-es kis udvarban, mégsem veszekednek.
Törődni kéne velük, meg nevelni őket, akkor nem gyilkolnák egymást.
Itt mindennap van séta, játék, szimatolós feladat, klikkeres tanítás, bicikli mellett fegyelmezett kocogás, heti 2* pedig 8 másik kutyával együtt megyünk bandázni, kirándulni, szukákkal, kanokkal, mégsincs semmi vita, mert normálisan vannak nevelve mind és foglalkoznak velük eleget.
Nem tartanék mopszot, se bulldogot.
Semmilyen olyan fajtát, aminek a puszta létezés és légzés is fáradalmas szenvedés.
Mikor gyerekkoromban a család nem szocializált kan kutyájához jött az én kanom, szeparálnunk kellett, de az utóbbit már vittem mindenfelé, elég jó lett a szocija és mikor jött mellé ideiglenes, aki szintén kan volt, nem volt semmi probléma, most meg pár éve örökbe fogadtam egy szintén kan kutyust és teljesen jól elvannak.
A mopszokhoz nem értek, szerintem átlagos, alacsony mozgásigényű kutyák, nem hiszem, hogy egy kis szoci után problémájuk lenne az azonos nemmel.
A fajtáról nincs sok jó véleményem, nekem nem tetszik, betegesek és soknak láthatóan fáj a létezés is, a szőrük meg iszonyúan hullik. Ellenpélda biztos van, én is láttam már olyat, aki száguldott az agility pályán, de szerintem vannak jobb fajták is.
(off: annó felvetettem többször is a szüleimnek, hogy a "családi" kutyát viszem sétálni, de hallani sem akartak róla, hogy 8-10 évesen egy belgát egyedül az utcára vigyek, mert féltek, hogy ledarál minden szembejövőt és sajnos ők sem érezték úgy, hogy kihalt határban való sétán kívül mást is csináljanak vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!