Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lesz azokkal az állatokkal...

Mi lesz azokkal az állatokkal akiket nem tudnak ellátni a gazdái?

Figyelt kérdés
Lehetnek olyan betegségek pl. amik kezelése olyan drága hogy nem tudja a gazdája finanszírozni, akkor hagyják az állatorvosok hogy szenvedjen ebben a betegségben vagy elaltatják vagy menhelyre küldik és ott fizetik a drága kezelést stb.?
2023. febr. 17. 07:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Draga 10-es, igen, tenyesztotol kene venni. Bar mivel tacskoknal a gerincbaj nem feltetlenul orokletes, erosen fugg a tartasi korulmenyektol is, ezert a tenyeszto ezzel nem kezd semmit.

Amugy meg tudod az elet nem mindig ennyire fekete-feher.

Az en tacskom egy szaporitoteleprol mentett szuka, fajtamentestol fogadtam orokbe. Igen, van ilyen is, bizony. Mielott kinyitnad a szad es itelkeznel masok felett, tessek hasznalni az agyad es mondjuk kerdezni, ha valamiben nem vagy biztos...😘

2023. febr. 17. 20:17
 12/17 anonim ***** válasza:
7%
Ha te nem tudod fizetni az orvosi költségeket, akkor a fajtamentés segít. Vagy visszaveszi a kutyát. Bár nem értem miért ad/adna a fajtamentés olyannak kutyát, aki egy tipikus betegség kezelését sem akarja/tudja kifizetni...
2023. febr. 17. 20:57
 13/17 anonim ***** válasza:
80%

Haho, tessek mar figyelni jobban! Tudom, hogy most csakazertis belem akarsz kotni, de egyszeruen nem tudsz, fogadd mar el es allj le.

Olvasd mar el azt a valaszomat, ahol kulon kiemeltem, hogy en ki tudom fizetni, ezert vallaltam be a kutyat🤣🤣

Ez most oriasi ongolt volt haver.

Tenyleg csak azt tudom tanacsolni, hogy gondolkozzal mar, mielott kinyitod a szad, mert ez egyre gazabb.

Miert adnam vissza a kutyam, ha en egyszer el tudom latni, MAJD, HA egyaltalan baja lesz... Mert most egyelore nincs.

Nem ertem a logikad. Ezert fogadtam orokbe pont ot, akkor es ott, mert tudtam, hogy nem lesz gond.

De magyarazzal meg...😂😂😂

2023. febr. 17. 21:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 kutyám van, az egyik 12 évesen az én hibámból beteg lett. Fiatal korában azt sem tudtam gyerek fejjel, mi az az ivartalanítás, később az idősödő kutyát már nem mertem megműttetni. Kiskutyája nem lett soha. Szóval 12 évesen emlődaganata lett, több csomó is megjelent rajta, megműtötték, ezeket eltávolították, plusz ha már egyszer el van altatva, ivartalanították is. Akkor derült ki, hogy kezdődő méhgyulladása is volt már addigra. A vizsgálatok, az útiköltség, a műtét, a minden együtt több, mint 400 ezer Ft volt, és közben pont költözés közepén voltunk, úgyhogy elég nehezen tudtam kifizetni...

A másik két kutyámat még fél éves korukban ivartalaníttattam, velük ilyen probléma nem lesz, de akkor megfogadtam, hogy kötök rájuk biztosítást, ők még fiatalok, 3 és 4 évesek. Sokat járunk kirándulni mindenfelé, és hiába vigyázok rájuk, bármikor olyan baleset érheti őket, amit drága lesz orvosolni.

2023. febr. 18. 05:03
 15/17 anonim ***** válasza:
32%
#13 olvastam, értelmeznem, ezért írtam, hogy miért adNA a fajtamentés kutyát. Feltételes mód, tudod. Elvileg tanították neked is.
2023. febr. 18. 06:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Alapítványi segítség. Vagy kisállat biztosítás
2023. febr. 18. 15:55
 17/17 anonim ***** válasza:
32%

"7 éves korig lehet biztosítást kötni, de azért már fiatalon is megköthetné a gazda."

Feltéve, hogy fiatalabb korban kerül hozzá a kutya, mert ugye vannak mentettek is, akik talán ennél idősebb korban kerülnek gazdihoz, és rájuk már nem köthető.

2023. febr. 20. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!