Hogy szoktathatom össze őket? Beleszerettem egy menhelyi kutyába. Most lesz pénteken ivartalanítva utána ha rendbe jöhet el is lehet hozni majd.
szia! először is nagyon örülök,hogy a menhelyes kutyus mellett döntöttél!nyugodtan hozzátok el,semmi gond nem lesz,főleg mert a tietek fiú /volt/,de az ösztön megmarad,és nagyon fogja szeretnia kislányt.talán a tacsi lány lesz kicsit bizalmatlanabb,de ő is szeretni fogja a tietekét.amikor összeengeditek őket,csak ketten legyenek,két kutya,ne több.és ne ílyedj meg,bármi történik,nem okoznak kárt egymásban semmiképp,max a kislány hanyatt fekszik"behódol",jól összeszagolgatják-nyalogatják egymást,és kész a szerelem!
mi egy roti-am.buldog keverék nagy kutyához hoztunk egy menhelyest,semmi gond azóta sem, imádják egymást,pedig a nagy az kint van,a menhelyes meg bent a lakásban,de napközben közös a program.sok sikert!!!
oké :) Nálunk éjjel mindkettő bent lehet majd :)
szép nagy ház van az udvaron de még senki nem használja hátha ketten jobb lesz nekik, mivel pici a kinézett kutyus a kajában nem lesz gond max majd az oltások árával.
Nekem már meg van a szerelem. de mióta kitaláltam hogy kap egy barátot a kutyink azóta nem jó kisfiú... most is rosszalkodik...
első válaszolónak: a kint élő kutyával az nem fair, ha van két kutyád és az egyik a lakásban lakik a másik meg kint él! vagy mindkettő bent vagy mindkettő kint! gondolj bele, a gyerekedet se választod választanád igy szét!
kérdezőnek: elöször ajánlatos párszor találkozni a két kutyának mielött hazavinnétek,/lehetőleg sétáltatás alkalmával/ hogy mikor hazaviszitek, már egymáshoz szokjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!