Melyik kutya fajta tetszik a legjobban?/amelyiket szepnek talalod. csak erdeklodom ki milyet irhat
Figyelt kérdés
2023. febr. 11. 07:02
21/29 anonim 

válasza:

Beauceron, ezekből is inkább a merlék. Bár elég elfogult vagyok, jelenleg ez az egyetlen kutyafajta, amiért pénzt adnék.
22/29 anonim 

válasza:

Bichon frisé kiállítási szőrben, de kb minden tetszik, aminek hatalmas szőre van és kozmetikázni kell. Ettől függetlenül én biztos, hogy nem bíbelődnék vele vagy vonnám meg tőle az erdőn-mezőn rohangálós, vizekben fürdős életet, ami kizárja a szép szőrt...
23/29 anonim 

válasza:

Nekem elginkább a spánielek, vizslák, szetterek. Tehát az ilyen vadászkutya fejformájú ebek. Lehetőleg valamilyen tarka színben.
25/29 anonim 

válasza:

Rengeteg ilyen kutya van,de nekem a top 3 az a
1.Golden retriever
2.Dobermann
3.Rottweiler
27/29 anonim 

válasza:

Vizsla-agár keverék a kedvenc, de a vizsla-labrador, vizsla-dobermann keverékek is tetszenek.
29/29 anonim 

válasza:

Német vizsla, berni pásztor, kaukázusi juhász, kuvasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!