Chip-hez tartozó matricát honnan lehet szerezni?
Figyelt kérdés
Egy van az oltási könyvébe ragasztva, ezen kívül még kettőt kaptam, de most csináltattam neki útlevelet, amibe szintén ragasztott egyet az állatorvos. Már csak egy van. Ha betelik az útlevél, vagy elveszik, ilyesmi és kell még egy, az már az utolsó lesz.2023. febr. 9. 15:11
1/8 anonim válasza:
Állatorvos nem tud segíteni ebben?
2/8 anonim válasza:
Ha elfogy, akkor utána már csak a sorszámot tudják kézzel beleírni az új útlevélbe. Miivel minden chip-szám egyedi, így nem tudsz új matricát beszerezni hozzá. Ezek gyárilag az injekció mellé vannak csomagolva és csak ennyit gyártanak belőle egy csiphez, így az állatorvos se tud újakat adni.
De egyébként egy kutyánál 2 útlevélnél több nem szokott kelleni, vagy ha mégis akkor a kézzel írt számmal is érvényes lesz.
3/8 A kérdező kommentje:
Megkérdezem, ha megyünk legközelebb. Csak miután hazaértünk akkor néztem át a holmikat, és akkor jutott eszembe. Hátha valaki szerzett már be utólag.
2023. febr. 9. 15:26
4/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy, az is jó ha kézzel van beírva a szám egy dokumentumba.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2-es, értem. Akkor tehát nagyon kell vigyázni az utolsóra. Te mennyit kaptál összesen?
2023. febr. 9. 15:28
6/8 anonim válasza:
Nem tudom fejből, hogy nekünk mennyi van. Általában vagy 3 vagy 5 szokott a chiphez járni, attól függ, hogy milyen fajtát használ az állatorvos.
(Állatorvosi asszisztens vagyok.)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor valószínűleg nekünk a hármas féle volt, egy volt az oltási könyvében, és kettő még pluszban.
2023. febr. 9. 15:48
8/8 anonim válasza:
fölösleges a matrica , olvashatóan legyen beírva kézzel ez a lényeg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!