Budapesten mennyire érdemes kisebb állateledel- és felszerelés üzletet nyitni? Vásárolnátok Fressnapf/Alphazoo helyett ilyen helyen?
Én vásárolnék, ha az utamba esik/közel van,- és vásárolnék többször, ha valami miatt ilyen alkalmi vásárlások során megkedvelném.
Tehát rendszeresen online rendelek, ez jó, mert házhoz hozzák a nehéz dolgokat. (nincs autóm és nő vagyok szóval ez nekem segítség pl. alom miatt)
Ha a kis üzlet jó lenne, jó kínálat, vagy jó árak, és vagy esetleg valamiféle törzsvásárlói program vagy akciók, kedves és segítőkész eladó .. akkor ezzel egészíteném ki a rendelést. Ételt, játékot, nasit, macskafüvet.. be-be néznék és valamit vennék igen.
Nem hiszem, hogy meg tudnál élni.
Nálam lakótelep, rengeteg kutyával. Egy üzletsorban már kb a 4-ik is feladta. Sőt, kb 2 évtizede működő is most zárt be, pedig központban van.
kívánom, legyen szerencséd, de rizikós manapság.
5-6 éve szinte mindent rendelek a kutyáknak. Szerintem működőképesebb lenne egy olyan webshop, ahol külföldi, itthon még nem beszerezhető és hiánypótló dolgokat árulsz kezdetben, aztán bővítheted a termékpalettát.
Én pl ezt láttam a Topkutyánál, Doggearnél és a Bibs for You-nál.
Nem Budapest, de megyeszékhely lakom. Nálunk egy olyan bolt van, ahová szívesen bemegyek, és nem multi. A többiek egyszerűen nem veszik fel a versenyt.
Óriási termékkínálatodnak kell lennie, hogy fel tudd venni a nagy cégekkel a versenyt, amihez óriási kezdotoke kell. És szerintem csak kutyás dolgok arulasabol nem lehet megélni. Kellenek macskás, kisállatos, hüllős dolgok is.
Bármennyire is fura én soha nem jártam még fressnapfban.
Van 3 kis bolt, és ott vásárolunk. Csak a tápot vesszük meg a petnet-ből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!