Egy éves kutyát ki tudunk tenni tavasztól a kertbe?
Ja, hogy sétálni sem viszed... Akkor teljesen érthető hogy rossz, mégis mit vársz??
Fiatal kutya, ha tényleg foglalkozol a témával, biztos találsz neki gazdát. Facebookon tedd ki ilyen csoportokba mondjuk. És keresd fel a fajtamentést.
Maganszemelykent is konnyu gazdat talalni egy fajtajellegu kutyanak. Szoval valoszinuleg nem annyira probalkoztak vagy nem tudom mi lehetett a baj, de alapvetoen nem nehez. Nalam is landolt mar nemetjuhasz jellegu 1 eves kutyus sajnos (szomszede volt, konkretan ott hagytak a kertben koltozes utan) elvittek volna 2 perc alatt, de atgondoltam es en is inkabb fajtamenteshez adtam.
Ha pl ivaros a kutya, akkor nagyon konnyen rossz kezekbe kerulhet es szaporitas aldozata lehet.
Fajtamentesnel legalabb ivartalanitjak es szurik a jelentkezoket.
Nem tudod megnevelni és nem számít neked, akkor miért van még nálatok?
A vizsla nem kinti kutya, és sokat kell foglalkozni vele, aktív, nem így mint pl egy beenáthegyi. Menhellyel, fajtamentéssel vedd fel a kapcsolatot
Egyetértek 9,10,11,12,14.
Minden kutyának KELL SÉTÁLNI!!!!! A tacsinak is, attól hogy kicsi.
Hogy tart úgy az ember kutyát ha nem foglalkozik vele. Á, tudom! Azért kell a kutya hogy insta sztár legyél. Na az ilyenekhez inkább nem szólok semmit, mert az nem lenne túl szép.
Viszlát, állatkínzó.
Miért nem tudod sétálni vinni? Bemész az első állatfelszerelés boltba, veszel egy pórázt, max.3000 forint, és már viheted is.
A vizslák nagy mozgasigényű vadászkutyák, még jó hogy szetszed mindent, ha nem foglalkozol vele. Még egy mopsz is rombol, ha nem foglalkoznak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!