Hogy szoktassam ki a kutyámat tavasztól az udvarra?
Nem szívtelen vagyok,de szeretném ha a kutyám tavasztól,amikor jön a jobb idő kiszokna az udvarra.
De hogyan tudom kiszoktatni,hogy ne az ajtónk előtt sírjon egész éjjel hogy be akar jönni.
Most bent van,mert még kölyök,ha kimegy(mert szeret kint lenni,jó nagyokat jászik az udvarban)és végzett a dolgával sír és ugat,hogy engedjem már be.
Tényleg nem bántani akarom őt,meg nagyon szeretem,de őrző kutya lenne valamilyen szinten és a család(gyerekek) barátja.
Általában téliek voltak a kutyáim. 3-4 hónapos koráig mind velem volt a lakásban.Már az első perctől úgy tanulták, hívom, bejön. Nem hívom, nem jön be. Megáll az ajtó előtt és csak az én szavamra jöhet be. Kicsinek elkezdeni megtanítani sokkal könnyebb, mint egy nagyobb kutyának. Kifelé szintén ez a metódus a mai napig. Csak akkor van kimenetel, ha én engedem.
Tavasztól a kutyád már nagyobb lesz. Jobban fogja érdekelni a kinti világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!