Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dobermannom hogy szokná meg...

Dobermannom hogy szokná meg anyósom?

Figyelt kérdés
Asztal tetejére ugrott ma fel onnan hívott mobilon üvöltött velem hogy vigyem el valahova fél tőle. Morgott vicsorgott rá azt mondja.
2023. jan. 30. 15:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ez inkább egy kötekedő weboldal, nem kérdéses szerintem. Na mindegy hagyjuk.
2023. jan. 30. 21:30
 12/20 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem külön légtér a megoldás.
2023. jan. 31. 06:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát többnyire az őrző védő fajták kvázi idegeneket gazda jelenléte nélkül nem csipaznak.

Viszont ha az anyós ott lakik illetve a kutya kölyök kora óta ismerő őt akkor meg kéne kérdezni anyost,hogy mit csinált a kutyával. Amiért a kutya morgott rá. Ok nélkül nem morognak,támadnak a kutyák .

2023. jan. 31. 07:06
 14/20 A kérdező kommentje:
Jó köszönöm.
2023. jan. 31. 07:26
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek 15!
2023. jan. 31. 14:22
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
az én anyosom is megharabta a dobberment szóval vigyáz kérdezző
2023. febr. 1. 07:08
 17/20 A kérdező kommentje:
15ön maga azt felejti el hogy ez nem egy személyeskedő oldal hanem kérdező válaszoló funkciója kellene hogy legyen. És ilyenekkel van tele a gyk mint ön. Ennek mi értelme? Ki kiváncsi erre?! A magukfajta személyeskedők miatt haszontalan ez az egész!
2023. febr. 1. 08:01
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, konyorgom, olvasd mar vissza a kerdesed! 0 info, semmi. Ezalapjan milyen valaszt varsz? Talan le kene irni, hogyan tortent az eset, NORMALISAN.

Ha ez nem megy, akkor ne sirjal, hogy nem kapsz megoldast. Nem tudjuk a megoldast, mert nem tudjuk mi a baj 🤷‍♀️

Komolyan mondom, az ilyen emberek hogy maradnak eletben, nem ertem.

Tanulj meg kerdezni!

2023. febr. 1. 11:53
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező válaszolni. És egy gusztustalanul megírt kérdésre nem is fogsz sohasem értelmes választ kapni. Nem csak itt, az életben máshol sem. Ahelyett, hogy itt hisztiznél és duzzognál, inkább fogadd meg a kritikát és kicsit intelligensebben tegyél fel kérdést. De nem, ahhoz is ész kell, hogy ezt megértsd.
2023. febr. 1. 12:16
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Hiába mondod nekem azt hogy én milyen vagyok, kérdező. Hozzád képest...

Ha nem tudod elfogadni a kritikát egy értelmetlenül megírt kérdésre, akkor bocs, de nem tudok segíteni.

Én is azt mondom neked, hogy: ilyen emberekkel van tele a gyk?

Igen, ez nem egy személyeskedő oldal, de az értelmetlenül, gusztustalanul megírt kérdések helye sem!

Ezt tudom hozzáfűzni előzőkhöz.

15-ös voltam.

2023. febr. 1. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!