Dobermannom hogy szokná meg anyósom?
Hát többnyire az őrző védő fajták kvázi idegeneket gazda jelenléte nélkül nem csipaznak.
Viszont ha az anyós ott lakik illetve a kutya kölyök kora óta ismerő őt akkor meg kéne kérdezni anyost,hogy mit csinált a kutyával. Amiért a kutya morgott rá. Ok nélkül nem morognak,támadnak a kutyák .
Kerdezo, konyorgom, olvasd mar vissza a kerdesed! 0 info, semmi. Ezalapjan milyen valaszt varsz? Talan le kene irni, hogyan tortent az eset, NORMALISAN.
Ha ez nem megy, akkor ne sirjal, hogy nem kapsz megoldast. Nem tudjuk a megoldast, mert nem tudjuk mi a baj 🤷♀️
Komolyan mondom, az ilyen emberek hogy maradnak eletben, nem ertem.
Tanulj meg kerdezni!
Hiába mondod nekem azt hogy én milyen vagyok, kérdező. Hozzád képest...
Ha nem tudod elfogadni a kritikát egy értelmetlenül megírt kérdésre, akkor bocs, de nem tudok segíteni.
Én is azt mondom neked, hogy: ilyen emberekkel van tele a gyk?
Igen, ez nem egy személyeskedő oldal, de az értelmetlenül, gusztustalanul megírt kérdések helye sem!
Ezt tudom hozzáfűzni előzőkhöz.
15-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!