35 nm-es lakásban maximum hány közepes testű kutya tartható?
Jelenleg kettő van nekünk (apámmal élünk egy fedél alatt, az ingatlan a miénk), egyikük menhelyről, másik úgy alakult, állatvédőktől került hozzánk. Azontúl, hogy nagyritkán az egyik kutya felugat éjjelente, HA rosszat álmodik, és akkor is ugat ugyanez a kutya, ha megszólal a holtakat felriasztó kapucsengőnk, vagy kopognak hozzánk (ugye ezek mind nappal, és ritkán történik ilyesmi), alapvetően nyugodt, csöndes kutyák. Azt tudom, hogy a ház lakóit nem zavarják a kutyák zajszintje. Figyeltünk, hogy ne ugatós kutyáink legyenek, bár a szerencsén is múlt. Helyileg úgy látom, hogy elférnénk, a kialakítás megengedné, és a kutyák szabadon mehetnek bárhova a lakásban. Nappali alvásuk leginkább az én ágyamon történik, éjjel az egyik kutya apámmal, a másik kutya velem alszik, vagy ritkán mindkettő velem.
A kérdés az, hogy hivatalosan lehetne egy utolsó harmadik?
Ez megint "úgy alakul..." kutyus lenne, közepes testű. Háromnál több kutyát akkor se akarnék, ha lehetne. Amióta képen megláttam, beleszerettem, nem tudom kiverni a fejemből. A környék több mint alkalmas kutyatartásra, parkok, futtató, nem messze parkerdő. Csak azt nem akarom, hogy bárki bejelentést tegyen, és valamelyik kutyától meg kellene válni. Nem ismerem a jogszabályokat, ezért kérdem itt, hogy letegyek-e róla, vagy merjem elhozni.
Hat akkor ez bukta.
A normalis valaszoloknak koszonom szepen.
Francokat állatkínzás ha elég időt tölt velük.
Mire a magyar gazdaságban annyi pénzt keres egy új szakmával hogy nagyobb lakást vegyen már rég halott lesz a szóban forgó 3 kutya úgyhogy midnegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!