Nem bírok a kutyámmal, hogy szoktassam le ezekről és hogy tanítsam?
A sztori roviden...:
Volt már két saját kutyám , de egyik sem volt ilyen mint a jelenlegi.
Az utolsó kutyusom sajnos 16 évesen el kellett altatni két éve nyáron. Aztán az év elején befogadtunk az utcáról egy spicc keverék kutyát, ami kiderült hogy terhes.....egy kölyke maradt meg, a másik halva született.
A befogadott kutyus bár félénk volt, már eléggé megnyílt értelmes, okos , könnyű vele, de a kölyke.....párom akarta hogy maradjon , én elszerettem volna ajándékozni, akkor megígérte foglalkozik vele, az ő kutyája lesz.nagy volt a kezdeti lelkesedés..hát nem lett..mert nem foglalkozik a kutyával és nem is igazán érdekli. ( És az én nevemre is lett csipezve a kutya.......)
Így rajtam maradt a kölyök ...kan kutyám sosem volt és nem bírok vele.
A probléma : állandóan szökött, ezt már három keresztbe kerítéssel az udvaron megakadályoztuk. Ás, szétszed mindent , kapar, mászik, nekifutásból rombol, felmászik az autómra , kiásta a garázs falát szó szerint hogy átjuthasson ott a szomszédba. Össze vissza csinál az udvaron....de ahol rájön. Sosem volt még ennyire problémás kutyám..tudom hogy nem a kutya a hibás hanem a gazda , de én már tanácstalan vagyok és nem tudom mit kezdjek vele. Ha leszidom , vagy felemelem a hangom elbújik és órákig nem látni.
Próbáltam szocializalni, sétáltunk sokat, autóztunk, próbáltuk tanítani jutalomfalattal és nem figyel ránk, párom már feladta. A másik kutyussal nincs sok gond. Ezt nem érdekli sem a bot, sem a labda , sem semmi játék. A másik labdázik, focizik, frizibzik, úszik ..de a kölyökkel nem lehet játszani se .
Az a terv hogy tavasztól kennel lesz neki , mert a kertünk egy atomrobbanás már .
Tudnátok adni pár tippet mit tudnék csinálni vele vagy hogy neveljem ? :(((
Km hianyra futas kell. Vedd a cipod es menj vele kocogni. Ja bocs,veluk.
Igen,lattam mar futot spiccel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!