Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen rocker stilusu fajtak...

Milyen rocker stilusu fajtak vannak?

Figyelt kérdés
lehet hulyen fogalmaztam de azt hiszem ertheto
2023. jan. 17. 19:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
Nálad sincs minden rendben 😂😂😂
2023. jan. 17. 20:40
 12/23 anonim ***** válasza:
87%

Nemtudom miert lett a 9-es lepontozva de teljesen igaza van.

ha azert akarsz olyan kutyat venni mert illik a stilusodhoz (ami egyebkent kamasz korod utan tuti valtozni fog) akkor inkabb ne.

a kutya jelleme kell hogy passzoljon hozzad es az elet viteledhez .

Ha panel lakasban laksz es egesz nap tv-zel pl ne egy nagytestu vadasz kutyat vegyel.

ha egesz nap az erdoben mountainbike-ozol akkor pedig ne törpe tacskot...

2023. jan. 17. 20:40
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
Ha divatkiegészítőként tekintesz a kutyára, megérdemelnéd, hogy egy csivavád legyen, aki csak kis kézitáskában hajlandó utazni!
2023. jan. 17. 21:03
 14/23 A kérdező kommentje:

jezusom latom sokan ide jarnak levezetni a feszultseget xddd

kosz a valaszokat azoknak akik felfogtak a kerdest es nem kanapeallatvedoskodtek a semmire.

nyilvan nem ez alapjan valasztanek kutyat de majd akkor lesz erdemes barmirol is beszelni ha nem karot kaptok a szovegertesetekre.

2023. jan. 17. 21:23
 15/23 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem ne foglalkozz ezekkel kérdező. Ebben a kategóriában lehetetlen egy bármilyen random kérdést feltenni, úgy, hogy ne ugorjanak neked. Komolyan, van, hogy kiírsz egy kérdést és irreleváns kérdésekkel bombáznak. 😂😂 Ők minden apró szart véresen komolyan vesznek
2023. jan. 17. 21:27
 16/23 anonim ***** válasza:
55%

Most veszem észre hogy már volt egyszer egy hasonló kérdés. Akkor se igazán ment át az embereknek a dolog.

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__9975720-a-ro..

2023. jan. 17. 21:29
 17/23 anonim ***** válasza:
63%

Minden hülyének az a rögeszméje, hogy ő az egyedüli meg nem értett, normális.

Ha neked az nem elég, hogy VILÁGHÍRŰ ROCKZENÉSZEK sem az alapján választanak kutyát, hogy minek a kinézete fed le egy sor kisiskolás szintű sztereotípiát, akkor reménytelen vagy.

2023. jan. 17. 21:30
 18/23 A kérdező kommentje:
es csak nem erti istenemxddd
2023. jan. 17. 21:32
 19/23 anonim ***** válasza:
68%
17: Nekem te tűnsz reménytelennek, miután a kérdező KONKRÉTAN LEÍRTA hogy nem kinézet meg sztereotípiák alapján választana kutyát. Csak feltett egy random kérdést, ti meg itt beleálltok.
2023. jan. 17. 21:40
 20/23 anonim ***** válasza:
17%
FELFOGTAM, hogy nem ez alapján választana ő kutyát. Csak azt próbáltam beleverni a pirinyó agyacskájába, hogy ha a zenészeknek se "rockeres" kutyájuk van, sőt, nem is egymáshoz hasonló kutyáik vannak, akkor eleve nem létező koncepció az, hogy "rockeres" kutya. Annyiféle műfaja van a rocknak! Egy hippi, egy punk vagy egy goth dresscodejához szerintetek ugyanaz a hatvan kilós, csupa izom "macsó kutya" illik?
2023. jan. 17. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!