Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A gazdák miért engedik oda az...

A gazdák miért engedik oda az emberekhez a kutyájukat?

Figyelt kérdés

Előbb hazafelé jövet, nyugodtan megyek, aztán hirtelen odatotyog hozzám egy közepes testű kutya szaglászni. Én odébb léptem, szinte a bokorban álltam a sárban. Látom a gazdáját, és rárivallok, hogy fogja már meg a kutyát. Erre ő lazán vállat vont, és azt mondta, hogy pórázon van és nem harap, aztán tovább ment.

Igen, flexin volt, ami póráznak póráz, de olyan szabadon van rajta, mintha nem is lenne semmi. És ezt gyakran tapasztalom. Miért nem képesek rászólni a kutyára vagy alapból elhúzni onnan, ha valakihez oda akar menni?

2023. jan. 16. 17:23
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
27%
Egy kutyának kell valamennyi szabadság. Meg kell tanítani öket viselkedni, ha pedig kiszámíthatatlan, akkor figyelni kell. Az se normális, ha sose engedi el valaki a kutyáját, azokkal van a legtöbb gond általában.
2023. jan. 16. 22:14
 22/51 anonim ***** válasza:
76%

19-es

De egy tök jámbor kutyára ráfújnád a paprika sprayt mert megszagol mondjuk?

Azigen, na onnantól kezdve lenne kiszámíthatatlan

2023. jan. 16. 22:18
 23/51 anonim ***** válasza:
78%
Talán ne közterületen legyen póráz nélkül a kutyád....
2023. jan. 16. 23:40
 24/51 anonim ***** válasza:
23%
Mindenki ismeri a saját kutyáját. Szerintem ameddig bármilyen helyzetben be tudod hívni lehet póráz nélkül sétáltatni. Ha nem, akkor úgyse engedi el senki, mert vállal annyi felelösséget érte.
2023. jan. 16. 23:51
 25/51 anonim ***** válasza:
83%
"Mindenki ismeri a saját kutyáját. " Vagy sem. De az idegen, akihez odarohan a kutya, mert a gazdi szarik bele, az biztosan nem ismeri. Miért kéne eltűrnie bárkinek hogy a kutyád odamegy hozzá? Tudod, nem a kutyuli az első mindenkinek... Nem kéne szarni a szabályokba, és másokat zavarni.
2023. jan. 17. 00:01
 26/51 anonim ***** válasza:
65%
Amikor megyek az utcan kutya melkul, nagyon hianyzik a kutyam es orulnek,ha odajon e par kutya.
2023. jan. 17. 00:16
 27/51 anonim ***** válasza:
44%
Talán ne fújkálj paprika sprayt közterületen, mert fog nélkül mész haza.
2023. jan. 17. 04:53
 28/51 NTBS ***** válasza:
95%
Sok oka lehet. Ő ismeri a kutyát, nem figyel rá, nem érdekli, hogy másnak ezzel kellemetlenséget okoz.
2023. jan. 17. 06:29
 29/51 anonim ***** válasza:
40%
Mind a kutyát mind a gazdáját elintézném. A kutyát lefújnám, az idióta gazdát félholtra verném. Rám ne ugráljon senki kutyája. Én sem sarazok össze senkit.
2023. jan. 17. 06:59
 30/51 anonim ***** válasza:
44%

Annyira imádom, hogy aki valóban a kérdésre válaszolt, mind le lett pontozva :D

Aki meg leírta, hogy ez milyen felelőtlenség, ő biztos, hogy nem hagyná, az meg fel, csakhogy nagyon nem ez volt a kérdés...

A best mégis az, hogy a végén már póráz néküli, ugráló kutyákat vizionáltak, közben oda van írva, hogy egy madzaggal össze volt kötve a gazdival a kutyus és csak szaglászott...

2023. jan. 17. 08:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!