Vagány névötletek fehér csivava fiú kutyának?
Hermész, Mercurius - vagy Mercury -, Turms.
Történet: (görögül Έρμῆς; a rómaiaknál Mercurius, az etruszkoknál Turms) Zeusz és Maia nimfa gyermeke, az istenek hírnöke a görög mitológiában. Ez volt legfontosabb rangja, de emellett ő volt a pásztorok, utazók, kereskedők, súly- és hosszmértékek istene, az ékesszólás, irodalom, az atlétika és a tolvajok védelmezője. Ezek mellett közismert volt az olümposziak között furfangjáról és ravaszságáról. A költészetet sem vetette meg, és ezért Apollón egyik legközelibb barátja volt.
Bár nagyon sok jó ötlet érkezett, amiért nagyon hálás vagyok és bár ez a legkevésbé vagány, de nekem még mindig a Lumi a kedvencem és a család is annál voksol, így ez marad.
Nagyon köszönöm mindenkinek 🐾💖
Az enyém barna, ivartalanított fiú csivava. Menhelyről hoztuk, eleinte mindentől rettegett. Volt saját ágya (és persze játékai), de eleinte mindig egy ilyenbe bújt be [link] (ez nem az én kutyám). Így ragadt rá a Csöves név, mert mindig ebben a "cső"-ben találtuk meg. Ma már az ágyában (vagy velünk a mi ágyunkban) alszik, de a neve maradt Csövi, vagy, ha valami disznóságot csinált, akkor Csöves.
A menhelyről Pepe névvel hoztuk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!