HOGYAN oldanátok meg az alábbi problémát?
Van egy tacskóm és 3 macskám. Imádom őket, ahogy minden állatot, viszont utálom amikor szőrös lesz a ruhám és mosni is nehéz, mert a többi ruhára átmegy a szőr, stb. Az emberi szőrrel is így vagyok, de azt könnyebb orvosolni.
Hogyan oldanátok vagy oldottátok meg, hogy ne szőrözzön össze a házikedvencetek? Van valamilyen szer, gyógyszer, vagy bármi, ami csökkentené a szőr hullást?
Szőrhullajtó kutyáim vannak de sosem leszek szőrös. És ezt elképzelni sem tudom.
A kérdésre válaszolva előző válaszolóval egyetértek
Furminátor, rengeteg kefélés, ezzel lehet enyhíteni a dolgon, de teljesen megoldani nem.
A túlélésben sokat segít ez a ragasztószalagos henger, az ikeában szoktam venni, ruhákra nagyon jó: [link]
Bútorra pedig ilyenem van, zseniális. Az hatalmas kanapét egy perc alatt tudtam vele szőrmentesíteni: [link]
Illetve ezt még nem próbáltam, csak szemezek vele. Elvileg ha bedobod a mosógépbe a ruhák mellé, összegyűjti a szőrt és nem a ruhákra tapad. De mondom, nem tudom hogy tényleg jó-e.
Sehogy. Szor az van, de nekem csak egy rovidszoru kutyam van. 3 macskaval el nem tudom kepzelni, mi lenne :D
Naponta porszivozok, a kutya nem johet fel az agyra, de a kanapera igen, az le van takarva es a takarot is porszivozom rajta, de amugy 3 naponta mosom is. Kb 3-4 naponta felmosok.
Ha barhova megyek,indulas elott hengerrel leszedem a szort magamrol, aztan ennyi. De amugy nem szokott veszesen sok lenni rajtam se, koszonhetoen a napi porszivozasnak, meg annak, hogy nem alszom agyban a kutyaval.
Amit az 5-os linkelt, mosogepbe, az semmit se er. Igazabol a szaritogep tudja jol leszedni a szort, de az nekem sincs pl.
#3:
Facebookos állatvédős csoport szökevény vagy?
Azért kérdezem, mert ott szoktak ilyen agyilag zoknik megnyilvánulni ehhez hasonló módon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!