A kutyám megevett egy tál kókuszgolyót Nem lesz baja?
Figyelt kérdés
Lelopta míg nem voltam bent.
Ilyent még sosem csinált.
Nem fog valami cukor sokkot kapni?
Kb 25 db volt benne de lehet több
2023. jan. 3. 21:40
11/16 anonim válasza:
Ja, elfelejtettem! A xilitmérgezést, ami valójában a glikémiás index hirtelen lezuhanása, dextrózzal, azaz szőlőcukorral lehet gyorsan kezelni. Vagyis ha Floki felzabálta a diétás cukrodat, gyorsan nyomj le a torkán egy tonna szőlőcukrot.
12/16 A kérdező kommentje:
Staffi 8 hónapos kb 20 kiló körül lehet.
2023. jan. 3. 22:37
13/16 anonim válasza:
Nem kéne elöl hagyni ilyen dolgokat. Esetleg...
Persze, ő eddig sose csinált ilyet, ennyire nem kéne benne akkor megbízni.
Agyalapi dolog, hogy kaját állat mellett nem hagyunk elöl.
14/16 anonim válasza:
Nekünk is régen a kutyánk ellopott rendgeteg csokit, és mindet felzabálta. Egyrészt, akkor még soha sehol senki nem mondta ezt a csokis dolgot, ez csak mostanában terjedt el, hogy mennyi igaz belőle, nem tudom. Másrészt amúgy sem adtunk volna a kutyának csokit. De valahogy felfeszítette a beépített szekrényt és rengeteg csokit megevett, valószínűleg a csomagolásból is egy kicsit. Egyáltalán nem lett semmi baja, még csak rosszul sem lett, a hasa sem fájt, semmi. Örült a fejének, hogy milyen ügyes volt.
15/16 anonim válasza:
14-es, a híresztelés igaz, csak messze nem annyira veszélyes, mint a legtöbben hiszik. Ugyanígy kitalálták azt is, hogy a macskának nem szabad tejet adni, sőt, még csapvizet sem, mert "tönkremegy a veséje". Az ilyeneknek figyelmébe ajánlanám, hogy a macska egyrészt igen kevés vizet iszik, másrészt olyan veséje van, hogy tengervízen is képes túlélni.
16/16 A kérdező kommentje:
Semmi baja nincs.Este nagyon mászkált fel volt pörögve ennyi.
2023. jan. 4. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!