Egyedül élek albérletben és 8+2 órát dolgozom, így milyen kutyát tarthatnék?
36 vagyok.
Egy közepes testű jónevelt kutya kibír ennyit.
A 10 emeletes panelban meg van lift!
Persze, h sokat feküdtek, mert egy elmegyek pisil és felmegyek lfsz.
Ha kutya van és normálisan van ápolva meg takarítva akk nincs annyi szőr meg bűz.
Nekem is németjuhász van, általában benn. Kis udvar van és ki be megy ha akar.
Érdekes nem rongál semmit 1 éves kora óta, mondjuk nem is ideg gyenge.
Én is dolgozom, háztartás, gyerek és egyedül, mégis átgondoltam nem egyszer, h lesz e nagy testű kutya pláne. Úgyh én nem is passzoltam le! Erről még ennyit!
Most meg dolgozni is jön velem néha, 4 éves.
Én egy éve vagyok olyan helyen, ahova vihetem magammal, de ott is csak ül vagy fekszik.
Sok kutyást ismerek, akik stabil kutyát hoztak (nem szaporítotól), azok nem rombolnak töbnyire érdekes mód kinn sem és nem, nincs mindegyik napi szinten órákat fárasztva.
De amúgy te is gondolom tudtad mivel jár egy kutya, gyerekek ide vagy oda.
Erre volt esze... Hát igen, ezért kell nevelni.
Enyémek 7-9 órát vannak egyedül, nem mindig van mikor valaki később megy el itthonról. Meg ha hamarabb végzünk hamarabb érek haza. ritkább a 9 óra, inkább 8-8.5 óra amit általában dolgozok.
De nekem 12 perc séta a munkahelyem. Van mikor a főnök is eldob kocsival akkor 5 perc,ha felénk megy a boltba.
Szobatisztaság miatt gázosabb a 10 óra fixen. Ha még egy héten 1-2 alkalommal lenne ez még az is jobb,de gondolom heti 5 nap.
Az rengeteg,hogy ennyi kell kibírnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!