Elutazunk 3napra a csivavámmal fiú mit vigyek neki? ( kocsival megyünk)
Tudja :-)
Amúgy ha van ilyen kutyára szájkosár, az tényleg nem árt. És sajnálatos, hogy sokan nem tartják be, tömegközlekedési eszközökön szokott zavarni, mert ott még plusz szabály is, és ki van ragasztva, hogy szájkosár kötelező, nem bántom a kutyásokat, aranyos kutya is válhat egy hirtelen esemény hatására agresszív, elég ha csak a rémülettől, és máris megtörténhet a baj. A kutyus érdeke is, nem beszélve arról, hogy ha tényleg baj történik, a gazdit megbüntetik a szabály be nem tartása miatt. Én, ha lenne kutyám, nem kockáztatnék.
A kutyusok egy része nehezen szokja meg a kocsit, és sajnos hányni szokott.
Vigyél használt törölközöt és zacskót emiatt, és indulás előtt ne adj neki enni.
Szerintem vigyél neki valami kedvenc dolgot is,amit szeret,ez lehet,hogy fincsi kaja,kedvenc játék,és ha lehet,az öledben legyen az úton.Vigyázz,meg ne fázzon!Az én csivim imádja az autózást,talán a tiéd is.Az enyémet még akkor is be kell engedni az autóba,ha a kapuból állok a garázsba be.
Aki utálja a csivit,az nem is ismeri azt a fajtát!Ebből is látszik,hogy milyen primitívek vagytok!!!Ne is legyen soha olyan kutyátok!!!
erre a kérdésre már válaszoltam kb.1hete.
látom már megint vannak bunkók,h nem kutya meg hasonló szövegek.
mindenkinek más "A KUTYA"!ezért nem kell senkit bántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!