Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elutazunk 3napra a csivavámmal...

Elutazunk 3napra a csivavámmal fiú mit vigyek neki? ( kocsival megyünk)

Figyelt kérdés
nem utaztam még vvele kocsival és nem utaztunk még soha ezért ne mtudom! kérem valaki írja le hogy mikell neki mit pakoljak össze!
2008. dec. 26. 15:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

*játék

*víztartály

*kaja

*pléd vagy amibe szeret aludni

2008. dec. 26. 15:17
 2/21 anonim ***** válasza:
71%
póráz, mondjuk ez magától éretetődik. Szájkosár se árt.
2008. dec. 26. 15:21
 3/21 A kérdező kommentje:
én gondoltam arra hoy a táskáját, a boxát, törcsit, kaját ezenkívűl??
2008. dec. 26. 15:42
 4/21 anonim válasza:
25%
Mit vigyél? Egy miniszoláriumot, egy minikanapét, naptejet, italokat, cigarettát (ha szereti), miniszoknyát, kivágott felsőt, melltartót, sapkát, magassarkút, MP3-lejátszót, mini LCD-tévét, óvszert. Rengeteg minden kell az ilyen kutyáknak, és a gazdiknak ki kell elégíteniük az összes igényüket!
2008. dec. 26. 16:02
 5/21 A kérdező kommentje:
bunkó
2008. dec. 26. 16:10
 6/21 anonim ***** válasza:
12%
bunkó aki ilyen hülye kérdést tesz fel!!!
2008. dec. 26. 19:11
 7/21 anonim ***** válasza:
Miért bunkó? Mert írta hogy szájkosár se árt? Igaza van bármi megtörténhet, pl. hogy csak szájkosárral engedik be valahova. Amúgy kell neki etető és itatótál, alvóhelye, póráz, játékai, oltási meg egyéb könyvei, utazótáskája, ha hűvös helyre mentek akkor a kis kabátja, és azt hiszem más nem. Ha még valami eszembe jut, leírom.
2008. dec. 26. 19:53
 8/21 anonim válasza:
Nem a szájkosarasra írta a kérdező. Pipáld be, hogy szeretnéd látni a nem hasznos válaszokat is, és megtudod.
2008. dec. 26. 20:00
 9/21 anonim ***** válasza:
áh, értem,....azthittem h nekem írja. 1.válaszoló
2008. dec. 26. 20:06
 10/21 anonim ***** válasza:
ha meg nem utaztatok előtte vele kocsival, próbáljátok ki hogy bírja.de csak rövid távra először.miután kiszálltok pozitív élményben legyen része!ezt ti tudjátok hogy mi az aminek örül.ha meg berókázik a kocsiba, akkor szerezzetek be gyógyszert az állatpatikában!a kocsikázást mindenképp ismétljétek meg növelve az időt. de ezt főleg akkor jobb ismétlgetni ha nem nagyon bírja.az utazás előtt ne etessétek!jah és az előző válasszolónak igaza van, mert elvileg kutyát szájkosárral kellene sétáltatni, csak ezt szinte senki sem tartja be.oltásikönyvnek pedig minden sétáltatásnál a gazdinál kell lennie.de ez mindenképp fontos!
2008. dec. 26. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!