Normális, ha 8 hónapos kölyök kutya sokszor nyalogatja magát a nemiszervénél?
Valahol hallottam, hogy mivel ilyenkor lesznek ivarérettek, normális, ha ott nyalogatják és izgatják magukat. Ez igaz?
Nagytestű kutyus egyébként, pont ma lett 8 hónapos. A nyalogatást pár napja kezdte.
#1 Ha játszunk, tanulunk vagy sétálunk akkor nem csinálja, csak ha sokáig nincs vele senki. Egyébként járunk suliba, csak most az ünnepek miatt a héten nem lesz.
#3 Az megvan, hogy ennek az oldalnak a neve Gyakori Kérdések? Tudod, azért van, hogy kérdezzünk. Ő az első kutyám akit kiskorától fogva én nevelek, és nem akarok mindennel az állatorvoshoz rohanni, ezért gondoltam megkérdezem normális e a lassan tüzelő kutyánál, hogy izgatja magát. De ha nem tetszik a kérdés, akkor nem kell válaszolni rá, van ám ilyen opció is :DD Ha pedig tudod a választ, kérlek írd meg :DD
#10 Kislány
" hogy izgatja magát."
NEM izgatja magát. Feszül neki , azért nyalja, mivel tüzeléskor megduzzad a péra.
És fogja még nyalogatni, mert így tisztítja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!