Idősebb kan kutya meg tudja "erőszakolni" a 11 hetes kislány kutyát? Ha felügyelet nélkül hagyjuk véletlen történhet e baj az idő alatt (míg például dolgozni vagyunk)?
Amugy miert van kint egy 11 hetes kutya?
Menhelyen kolykot kiadtak nektek igy? Az kemeny.
Azt meg nehezen hiszem el, hogy 0-24-ben kint van a kutyakkal valaki, foleg karacsonykor, amikor nyilvan az ember nem az udvaron tolti az ideje nagy reszet.
A kutyakra igy nem tudtok figyelni, lehetetlen, akar siman lehet ebbol nagy baj is.
Miert fogadtatok igy be kolykot? Nem ertem.
Ez mennyire egy ostoba kérdés, te jó ég. Ez a legnagyobb bajod, mikor egyedül hagyod őket? A legnagyobb félelmed? 11 hetes ki van csapva a hidegbe, ismeretlenül csak ott vannak hagyva a nem ivartalanított, idősödő kutyával.
De emberi fogalmakkal foglalkozol, amiknek nincs is értelme a kutyák között.
12:39-es hozzászólónak: igen, ivaros,mert ő volt eddig az egyetlen kutyánk, és nagyon jól viselkedett. Sosem érdeklődött mások iránt, és nem volt sosem szökős.
És igen, kint IS van a kutya. Konkrétan át lett alakítva a hátsó épület, lengőajtóval és időzített fűtéssel, friss vízzel, több tállal az etetéshez, valamint több kosaruk is van, amiben aludhatnak, ezért úgy gondolom hogy nincs rossz helyük.
De ha minden kötél szakad, el is tudjuk keríteni egymástól őket.
Köszönöm a csodálatos hozzászólásokat!
A kiskutya azért van kiengedve, mert nem szobakutyának hoztam haza. A menhelyen azt mondták, olyan fajta kutya amit egy olyan tenyésztőnél foglaltak le testvérekkel, ahol borzasztó körülmények között volt, a szülők menthetetlenek voltak, de mivel többrétegű a bundája, nem kell szobában tartani. Nem vagyok idióta, hogy kilökjem az udvarra és ott egye meg a fene. Amit az első kutyusomnak biztosítok, azt ennek a csöppségnek is. De ha tényleg hülyeség lenne,akkor az állatorvos miért nem szidott le mint itt a többség? Nem láncra verve tartom őket hanem szabadon.
Az meg H ivaros a kutyám hadd legyen az én bajom, főleg hogy semmilyen kárt nem okozott senkinek! Nektek miért baj???
Nem az a megfelelő válasz az eredetileg feltett kérdésre ,H miért vannak még meg a golyói a kutyámnak.
Az orvos azt mondta ma délelőtt mikor visszavittük a kutyust, H a kicsi is megvédi magát ha kell és délutánra ki is derült H igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!