Mit tegyek? Bosszúból pisil be a kislányom szobájába?
Szerintem alacsonyabb rendűnek képzeli a gyereket magánál a falkátokban, és ezért az ő területét felül meri jelölni.
Nektek kellene megoldani, hogy tudatosítsátok benne, hogy ő csak a gyerek után következik a sorban.
a szobán belül csak egy helyre pisil vagy bárhova?
szerintem próbáld meg befújni a szőnyeget valamivel,aminek a szaga elriasztja a kutyát.
Szerintem nincs olyan a kutyáknál, hogy bosszú, ennyire nem összetett a gondolkodásuk. Nekik nincs értékrendjük, nem tudják azt, hogy amit csinálnak az rossz, és ezzel lehet bosszantani a gazdit.
Én mindenképpen rangsorproblémákkal magyaráznám, főleg mivel jelölő pisi gondolom, és nem azért csinálja, mert nem bírja visszatartani.
De a fedőszag nem rossz ötlet, legyen valami durva, nálunk az eukaliptusz eléggé taszította kiskorában a kutyát is, meg a cicát is. Eszük ágában sem volt abba a szagba jelölni.
3. vagyok
azt is megpróbálhatod, hogy beviszed a kutyát a szobába és lefoglalod valamivel, aztán ha nem pisil be akkor dicsérd meg, de szerintem az is lehet, hogy a kutya azt hiszi hogy ő a vezér és bármit megtehet.
ez az oldal segíthet csak olvasd el és tartsd be a szabályokat: (nekem bevált)
ezen az oldalon pedig szakemberektől kérhetsz tanácsot:
csak kíváncsiságból, milyen fajta a kutyus? :)
Köszönöm szépen a linket, hasznosnak tűnik, kipróbáljuk:)
Egy havanese-nek vettük a netről, és később kiderült, hogy egy havanese-snauzer keverék. :S
szívesen :) majd írd meg hogy van-e javulás.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!