Szerintetek fázik így a kutya?
Üdv!
Ajtó nélküli melléképületben van a helye, ahogy lehetett, körberaktam 10 cm-es nikecell táblákkal (alja, 3 oldala, részben teteje) egy kb. 1,5 m2-es területet, amire rá is szalmáztam. Szél nem vág be, esőtől védett, de azért nincs ajtó és fűtés sem.
Kép a kutyáról:
Ebrendészetről fogadtam örökbe, gerincsérült, maga alá végzi a dolgát úgy, hogy nem tud róla. Saját ház ezért felejtős, a benti tartás pedig főleg. Megnézni nem tudom remeg-e, mert ahogy meghall, szalad kifelé.
"A stilus maga az ember."
De attól még igaza lehet.
Nem, nem tudom sajnalni, miutan en pl 8 evet eltem egyutt egy pelenkas kutyaval, aki szinten benult volt. Nyilvan en se tudtam elore, orokbefogadas utan 3 nappal benult le...
Es senki nem beszelt ilyen undoritoan a kerdezovel, de amit idehanyt, az kritikan aluli.
Allitolag allatokat ment. Hat vegulis a stilusa megvan hozza, akikkel en talalkoztam eddig, azok is mind ilyen parasztok voltak, pedig nem egyszer es nem ketszer segitettem menhelynek pl fuvarban, de emiatt is hagytam abba, untam a sok nagypofaju idiotat.
Minek kérdezed amúgy, ha úgyis mindenkinél jobban tudod?
Mi az, hogy hányan fogadnánk így be? Kutyát úgy fogadunk be, hogy tudjuk neki biztosítani a megfelelő körülményeket. Én is nagyon szívesen hazahoznék a menhelyről, meg akárhonnan ezer kutyát, de nem tudok nekik jó életkörülményeket biztosítani, ezért nem fogadom be őket. Hiába próbálod magad felmagasztalni, azzal semmi jót nem cselekedtél, hogy szerencsétlen állatot hazavitted a hidegbe fagyoskodni.
Ha alapból kinti kutya, akkor nem.
Ne essünk már túlzásokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!