Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek fázik így a kutya?

Szerintetek fázik így a kutya?

Figyelt kérdés

Üdv!

Ajtó nélküli melléképületben van a helye, ahogy lehetett, körberaktam 10 cm-es nikecell táblákkal (alja, 3 oldala, részben teteje) egy kb. 1,5 m2-es területet, amire rá is szalmáztam. Szél nem vág be, esőtől védett, de azért nincs ajtó és fűtés sem.

Kép a kutyáról:

[link]

Ebrendészetről fogadtam örökbe, gerincsérült, maga alá végzi a dolgát úgy, hogy nem tud róla. Saját ház ezért felejtős, a benti tartás pedig főleg. Megnézni nem tudom remeg-e, mert ahogy meghall, szalad kifelé.

2022. dec. 13. 12:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
A stilus maga az ember. 🤮🤮🤮🤮
2022. dec. 13. 20:36
 12/18 anonim válasza:
21%

"A stilus maga az ember."

De attól még igaza lehet.

2022. dec. 13. 20:39
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem fázós,miért kérdezted fázik e így? :D
2022. dec. 13. 20:40
 14/18 anonim ***** válasza:
94%

Nem, nem tudom sajnalni, miutan en pl 8 evet eltem egyutt egy pelenkas kutyaval, aki szinten benult volt. Nyilvan en se tudtam elore, orokbefogadas utan 3 nappal benult le...

Es senki nem beszelt ilyen undoritoan a kerdezovel, de amit idehanyt, az kritikan aluli.

Allitolag allatokat ment. Hat vegulis a stilusa megvan hozza, akikkel en talalkoztam eddig, azok is mind ilyen parasztok voltak, pedig nem egyszer es nem ketszer segitettem menhelynek pl fuvarban, de emiatt is hagytam abba, untam a sok nagypofaju idiotat.

2022. dec. 13. 20:45
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Naaagy kutyatartó. Az egyik helyről fekhet a másikra az összehugyozott szőrű kutya, és szerinte ez rendben van. Az meg hogy VOLT háza, rohadtul nem releváns. Az ilyeneknek minek adnak ki kutyát? Azoknak meg akik hónapokig járnak utána, kismillió baszogatás után sem..
2022. dec. 13. 21:46
 16/18 anonim ***** válasza:
26%
Ha van ház, csak félsz, hogy az alja szétrohad, akkor keress valami hasonló méretű műanyagot (pl ikeás doboz-amire vágsz egy lyukat vagy a széleit kisebbre vágod, macska alomtálca), rakd bele és abba rakd a szalmát.
2022. dec. 13. 22:36
 17/18 anonim ***** válasza:
75%

Minek kérdezed amúgy, ha úgyis mindenkinél jobban tudod?

Mi az, hogy hányan fogadnánk így be? Kutyát úgy fogadunk be, hogy tudjuk neki biztosítani a megfelelő körülményeket. Én is nagyon szívesen hazahoznék a menhelyről, meg akárhonnan ezer kutyát, de nem tudok nekik jó életkörülményeket biztosítani, ezért nem fogadom be őket. Hiába próbálod magad felmagasztalni, azzal semmi jót nem cselekedtél, hogy szerencsétlen állatot hazavitted a hidegbe fagyoskodni.

2022. dec. 13. 22:43
 18/18 NTBS ***** válasza:
12%

Ha alapból kinti kutya, akkor nem.

Ne essünk már túlzásokba.

2022. dec. 14. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!