Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ivartalanított lány kutyák is...

Ivartalanított lány kutyák is szoktak "dugó" mozdulatokat csinálni?

Figyelt kérdés
mert nekünk ilyen van, és ma mintha ilyet láttam volna de nem biztos

2022. dec. 10. 21:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%
Ha tényleg érdekelt volna a válasz, akkor már az elején leírod a kérdésben, hogy emberen csinálta. Tipikusan a gyakoris perverzek módszere, amikor van egy értelmesnek tűnő kérdés, aztán szép lassan kezdik adagolni hozzá az egyre perverzebb továbbszövögetését a témának. Ne tévesszen meg, hogy új ez a regisztrációm, elég régóta vagyok itt, pontosan tudom az összes elmebeteg kamukérdéseinek a felépítését. :D
2022. dec. 10. 21:55
 12/25 A kérdező kommentje:

direkt azért nem írtam le először, h nehogy egyből ezzel jöjjetek:D

szóval én már duplán csavartam a dolgon, hogy az ilyeneknek mint te ne adjak támadási felületet:D

2022. dec. 10. 21:57
 13/25 anonim ***** válasza:
42%
Jajj, ne add az ártatlant. Amikor úgy kezdődik a mondat, hogy "csak" és a végén meg ott vannak a pontok, tipikus gyakoris perverzkedés jellemzői. Egy szerencsétlen nyomi vagyok, aki itt cseszi el a szabadidejét, mindent láttam már, engem nem tudsz átverni. :D
2022. dec. 10. 22:02
 14/25 anonim ***** válasza:
41%
13 ez már üldözési mánia
2022. dec. 10. 22:16
 15/25 A kérdező kommentje:

elhiszem h van ilyen de nem kell mindenbe belelátni ezt:D

amit linkeltem ott mi az árulkodó?

2022. dec. 10. 22:20
 16/25 anonim ***** válasza:
47%
Az nem is a te kérdésed, amit linkeltél.
2022. dec. 10. 22:25
 17/25 anonim ***** válasza:
34%
#14 Dehogyis, csak nem vagy még itt elég ideje.
2022. dec. 10. 22:25
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
get a life ..
2022. dec. 10. 22:30
 19/25 anonim ***** válasza:
57%
Szoktak, igen. Az én ivartalanított szukám állandóan "dugta" a másik ivartalanított szukámat. Ráadásul felemelt lábbal pisilt. Feminista lehetett.
2022. dec. 10. 22:37
 20/25 anonim ***** válasza:
61%

Igen, szoktak. Ez a dominancia jele, emberen is csinálják, sürgősen neveld meg, mert jelenleg azt képzeli, feletted áll a rangsorban. Ebből születnek olyan dolgok mint az odakapás, kaja miatti harapás, stb., és amikor ilyen laikus az illető, a kutya lesz elaltatva, mert azt hiszik, gyárilag hibás egyed.

Pedig nem, csak uralkodik rajtad, és megmutatja hol a helyed - ami ugyebár nem kéne, hogy megtörténjen.

Ui.

kan és szuka kutyák is végeznek ilyen mozgást, még egyszer, ez a dominancia jele, ha ivartalanítva van, ha nincs.

2022. dec. 10. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!