Az állatorvos megtagadhatja az altatást, azért, mert a kutya nem szenved (a gazdi igen), csak a korral járó bajai vannak?
Nem lát és nem hall, fél, odapiszkít ahová amúgy nem tenné, én ezt már elég nagyfokú stresszforrásnak gondolom, megakadályozza a normális, boldog életben. Akár milyen szomorú, itt már eljött a búcsú ideje. Keressetek másik orvost aki ezt belátja. Mindenkinek jobb lesz.
És legyetek a kutyussal az utolsó perceiben 🖤
Nem írta sehol hogy egy állatorvos már megtagadta ezt tőle. Csak hogy megtagadhatja-e?
Meg, de ez esetben nem fogja. 😓
Köszönöm a válaszokat!
Már megtagadta. Azt mondta, hogy a kutyus szerinte rendben van, nincsenek fájdalmai, eszik, iszik, széklete és vizelete is rendben van, az egy dolog, hogy nem jut időben a kertbe... Az odakapdosásra, támadásra azt mondta, hogy ha gondoljuk, ír fel nyugtatót, az talán javít a stresszelésén. Eléggé bűntudatom van emiatt, mert én bíztattam a gazdit, hogy hívja ki nyugodtan a dokit, biztosan segíteni fog, erre csak jobban elkeserítette...
Úgy tűnik, kell egy másik dokit keresnünk, mert ez így nem jó.
Nyilván nekünk sem az altatás volt az első ötletünk, amint megjelentek a problémák, de az évek alatt most már eljutottunk arra a pontra, aminél nem lehet tovább bírni. Nagyon kedves és szeretnivaló kutya volt egészségesen, soha nem harapott meg senkit, erre most a gazdi a háziorvoshoz sem mer elmenni, mert folyamatosan kék-zöld-sárga a karja és a lába.
Megtagadhatja, de ilyen esetben már szerintem is az altatás a legjobb a kutyának, gazdinak egyaránt.
Amúgy #1 látszik hogy semmit nem tud, egészséges állatot kérésre nem lehet elaltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!