Egy elütött kutya minden esetben meghal? Vagy van remény a felépülésre?
Egy különbség van: az állat az elpusztul. Ahogy a nő szül, a tehén meg ellik, nem pedig fordítva.
A gólya figyelő kamerákat ki kell kapcsolni, mert szegény kisgólyák "meghalnak" a viharban.
Amikor meg lát valaki az úton egy balesetet, akkor meg nem mentőt hív, hanem elkezd kamerázni, hogy pusztulnak el az emberek.
Bolond világ, és bolond benne lassan mindenki.
Nekem úgy lett kutyám, hogy 60nal éjszaka elcsaptam, amikor a főutón kóborolt. Egyik lába szilánkosra tört, azt amputálták is, több bordája repedt, néhány szerve is sérült. Es azt mondták ezzel még meg is úszta. Rohantam vele orvoshoz, azonnal műtötték is. Nem volt szivem menhelyre adni, hamár megnyomorítottam szegényt. De nagyon életvidám, mozgékony 3 lábú katona :D
Tehát a válasz: Túlélheti, de orvosi segítség kell hozzá
Dehogy, ha úgy megy át rajta a kocsi, sokszor "megússzák" egy töréssel, amiből meg tökéletesen felépülnek.
Ismerek egy kutyát, aki így járt és egyáltalán nem lehet látni a mozgásán, sőtt agilityzik is.
van rá esély, 40% szerintem,
minél hamarabb vinni kell állatorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!