Akinél családtag volt a kutya, mi lett a halott kutyus testével? Hamvasztottad? Eltemetted?
Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 16:13
11/19 anonim válasza:
Mikor volt kutyám, még volt kertem is. Mikor menthetetlen beteg lett, elaltattuk, és a kertben elástuk (lett egy kis fejfája is). Azóta sajnos elköltöztünk, de emléke a szívemben él. Sokat gondolok rá.
12/19 anonim válasza:
Elhamvasztattam, az urnája a polcon áll, belerakattam egyet-egyet a kedvenc jutalomfalataiból is.
13/19 anonim válasza:
Mi is kertes házban lakunk, így eltemettük a kertbe.
14/19 anonim válasza:
Eltemettem a kertben szegényt...:(
16/19 anonim válasza:
Szerencsére kertes házban élünk, és elég nagy is a kert, majdnem 3000 m2, egy kis hátsó rész erdőben végződik, szóval konkrét kisállat temetőnk van már ott. Egyébként cicát, teknőst, tengeri malacot is oda temettunk el. Vannak virágaik is.
17/19 anonim válasza:
A mogyoróbokor alá vannak eltemetve sorban (10 év,15 év, 8 éves kutyák). A mostani kutyám 13 éves. Őt is oda fogom temetni.
18/19 anonim válasza:
Hamvasztattuk, és az urnát a kertben általa kedvelt helyre temettük. Az egyikük esetében hosszabb ideig a lakásban volt, nála nagyon nehezen ment az elengedés, ezt a hibát igyekszem nem elkövetni még egyszer. Később sem könnyebb igazából.
19/19 anonim válasza:
Anyáméknál a kertbe van életemetve szegényem. Náluk a ló is altatva lett és a kertbe lett temetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!