Jobban szereti a kutya a férjemet, mint engem?
Figyelt kérdés
A kutyát én gondozom, etetem, én vagyok vele minden nap, én sétáltatok, és tanítom, én járok vele a kutyaiskolába, szóval én törődök vele. Férjem kb. hetente egyszer megsimogatja és ennyi, ki sem megy hozzá. Mégis amikor nagy ritkán kimegy, a kutya le sem száll róla, ordítva nyüszít, bepisil, és bújik oda hozzá folyamatosan. Nekem sosem örül így. Ez miért van?2022. nov. 26. 10:28
21/21 anonim válasza:
A #11-es, a #12-es, és a #14-es válaszolóval egyet kell hogy értsek. Ők nem kértelek, hanem leírják a szín tiszta igazságot. És ezt halál komolyan mondom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!