Hogyan lehetne leszoktatni?
Van egy kb. 10 éves, kan puli kutyánk. A házunkkal együtt "vettük", a volt tulaj nem tudom, hogy akart volna megszabadulni tőle, de sok jót nem néztünk ki belőle, úgyhogy úgy voltunk vele, inkább maradjon ott a kutya. Különösebben nem volt szerintem foglalkozva vele sosem. Kinti kutya, a bejárati ajtó előtt szokott aludni. Pár napja előszeretettel pisil az ajtó elé, a lépcsőre.
Teljesen fiatalos kutya, pörög ezerrel, szóval biztos nem baleset a pisi, hogy nem tudja visszatartani, biztos hogy direkt csinálja, csak fogalmam sincs, miért. Hogy lehetne erről leszoktatni?
Most kezdődött a probléma?
Amúgy milyen a terasz? Nagyjából fedett? Vagy melegebb mint pl kint az udvaron?
Lehet a nagy hidegben nem akar kimenni az udvarra pisilni
Vagy pl ha esik az eso
En kutyam benti, es ha esobe ki kell menni pisilni inkabb a teraszra pisil minthogy kimenjen az esobe😡
Ra szoktam szolni es mostansag mar kimegy esoben is :D
Nem kell lustanak lenni 1-es, ki lehet szepen menni a kutyaval esoben setalni pl, es akkor garantaltan nem fog a teraszra hugyozni.
En is kijarok vele ilyenkor (is, meg amugyis viszem setalni), mert a kertbe nem megy ki, ha esik, de a setahoz meg ugy-ahogy el tudom “rangatni”. Hat ilyen ez a kutyatartas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!