Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kabátot vegyek a...

Milyen kabátot vegyek a kutyámnak?

Figyelt kérdés
Közepes szőrű, de elég ritka neki, vagy legalábbis én úgy látom, de nem volt előtte még kutyám, így lehet ez az átlagos. Közepes testű, kb 15 kiló, nem az a tacskós, de azért rövidebb lábai vannak, főleg a hasán kevés a szőr. Kan kutya. Sokat van kint, többet, mint bent, esőben szokott csak fázni. Olyankor be szoktam engedni többet. Viszont sétálni ilyenkor is kellene és eléggé remegni szokott, ezért gondoltam veszek neki egy kabátot, de nagyon nem tudom milyet kellene. A Zooplusról tudnátok nekem ajánlani? Néztem overált, de lehet elég lenne olyan, ami a lábaira nem ér le.
2022. nov. 18. 12:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
96%
En lemertem a kutyat, hosszra, meg korben. Es igy szoktam ruhat venni neki, proba nelkul. Altalaban jo szokott lenni.
2022. nov. 18. 13:17
 12/13 Maya Bunnyheart ***** válasza:
73%

Nem muszáj a boltban megvenned neki, de mindenképpen jó ha rá tudsz próbálni, mert ha most kap először ruhát kérdéses hogy melyik fazon fog neki tetszeni.

Én amikor vettem a kutyámnak ruhát, több boltba is elmentünk próbálni, mert nem mindegy hogy milyen a ruha (kan kutyám van, ő pl nem szereti azt aminek a hátulsó lábainál gumi van.)

2022. nov. 18. 13:29
 13/13 NTBS ***** válasza:
100%
Olyat, amiben nem fázik télen.
2022. nov. 18. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!