Milyen kabátot vegyek a kutyámnak?
Ha kintvan a kutya és ráadsz egy kabátot az hót víz lesz
Csak megfázni fog
Ilyen alapon kb sétához is értelmetlen.
Szegény kutya kint fagyoskodik kivéve esőben?
Szép..
Magyarországon is szigorú szabályokhoz kellene kötni a kutya tartást!
Ha benti kutya lenne mint a miénk, sétához alap a kabát már ha kicsit is hideg van
1 kabátja 1 pulcsija van
Jó bundás
(Yorki)
Valahogy nem tudom elhinni hogy az amúgy remegős kutya jobban szeret kintlenni úgy hkgy pl most is rohadt hideg van kint
Az én kutyám napi 2x kimegy
Pisil és rohan be
És a többség is tuti!
Ha napközben kint van, akkor ruha helyett inkább egy jól szalmázott kutyaház kéne neki, vagy egy helyiség ahova be és ki is tud menni nélküled is pl garázs, melléképület.
Minden ruha egy idő után átázik, ezek nem arra valók hogy pl 8 órán keresztül a kutyán legyenek, hanem arra hogy séta előtt ráadod, sétán rajta van, és otthon leveszed róla.
Na csak hogy akkor valaszoljak is, igazabol en kinai boltokbol szoktam ruhat venni :D
Tok jok vannak.
Zooplus kisse tularazott ruhak tekinteteben pl. En nem vagyok hajlando 15 ezret kolteni a kistestu, 5 kilos kutyamnak egy db kabatra, szoval jo nekunk az 5-7 ezres is. Mert nyilvan valami belelt, vizallo kene, az pedig meg a kinaiban is dragabb kategoria, de legalabb nem annyira veszes.
En nem adok ra overalt, lehet kene, de amikor tenyleg nagy setaban vagyunk illetve futtatoba megyunk, akkor en ugy erzekelem, hogy nem fazik a kutya a sima ruhaban, amibol kilog a laba, mert mozog. Alldogalni hidegben nem szabad kint, nem is szoktunk.
Köszönöm az ötleteket, igazatok lehet! Amúgy is nehezen igazodom el a méreteken. Kínaiban eddig nem láttam, de majd jobban szétnézek néhány helyen, kíváncsi lettem :D
Itt felénk 1 állatos van, ahol lehet ilyet csinálni, de az nagyon drága bolt, viszont nem kizárt, hogy benézünk, ott legalább le tudják normálisan mérni, nem úgy, mint én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!