Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet tenni, ha a kutya...

Mit lehet tenni, ha a kutya kint végzi a nagydolgot, de bent a kicsit, hogy ez fordítva legyen?

Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 06:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért szeretnéd hogy bentre szarjon? O.O

Szerintem ezt így külön választva nem lehet megtanítani. Vagy mindent engedsz neki, vagy semmit sem.

2022. nov. 7. 06:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom. XD
2022. nov. 7. 06:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Addig ne vidd be, ne engedd be, míg nem pisilt kint. Ha összejött a dolog, akkor meg nagyon dicsérd meg.
2022. nov. 7. 06:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne fordítva akard, hogy bentre sz.rjon, hanem azt, hogy teljesen kint.

Ha kint elvégezte a dolgát, dicsérd meg, akár egy jutifalival, ha bent, akkor szídd le, de ne nyomkodd az orrát bele (hányszor hallottam, hogy belenyomják)

2022. nov. 7. 07:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt kint végezze.
2022. nov. 7. 07:48
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Ne engedd ki amikor menni akar és be fog szarni. Szarás után pedig csukd ki. Ez egy hosszú folyamat. Egy idő után majd menni akar befelé amikor szarnia kell.
2022. nov. 7. 09:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kint végzi mindkettőt? Nem az lenne a jó?

Egyáltalán mi az oka? Sokat van egyedül, bezárva, és bent kell pisilnie?

2022. nov. 7. 09:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha hiányzik beszarok én nálad , csak fizesd meg.
2022. nov. 7. 10:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek hát én rájöttem. Tudjátok a cibetmacska-kávé... Ő is kávét akar belőle csinálni. Ugyan minek akarná, hogy bent sz_rjon, ha nem ezért??
2022. nov. 7. 10:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Amugy en ugy szoktattam szobatisztasagra a kutyat, hogy nem csak ugy kikuldtem a kertbe, hogy akkor talald fel magad, hanem szepen porazra tettem es setaltam vele. Sokszor kimentunk az utcara (oltasok utan) ilyenkor is, mert a szagok is osztonoztek a pisire/kakira.

Addig setaltunk, amig nem sikerult neki es aztan mentunk be.

Ha csak ugy kibaszod a kertbe es rahagyod a dolgot, akkor sokszor nem fog csak ugy pisilni; foleg, ha meg kolyok es nem igazan erti ezt az egesz szobatisztasag koncepciot. Szoval menjel ki te is vele kerdezo es mozogjatok! Mozgas hatasara indul be a buli igazan.

2022. nov. 7. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!