A rottweilerek valóban nagyon agresszív kutyák?
A mienk nagyon családszerető,barátságos hűséges "család tag" Imádjuk, Ő is minket. Lányaim kicsik voltak, óvta őket mindentől.
Idegennel elég agresszív, volt aki az ugatása és a figyelmeztető tábla ellenére kinyitotta a bezárt kiskaput és bejött. !!
Nem harapta meg, de nem engedte tovább 2 méternél, csak nagyon mérgesen ugatott. Kimentem és akkor láttam , félelmetes volt az összes foga, és a habzó szája !
Én CSAK Rotit tartok, értelmes, hűséges és ha nem csibészteted,(hanem szeretettel kezeled és fegyelmezed) nem lesz "Véreb ".
Idegenekkel visszahúzódó, hirtelen mozdulatra vagy kéretlen közeledésre morog. Odakapni, harapni tilos. De ha vendég jön megy a keneljébe.
Családdal nagyon barátságos, bújós, 2 macskánkkal együtt alszanak
Az átlagnál agresszívabb, támadóbb. A kutyaharapások, halálos támadások terén nincs jó helyen, de azért a pitbulltól jelentősen elmarad.
Következetes nevelés kell neki, és akkor nagy valószínűséggel nem lesz gond.
Rottweiler kutyák között nőttem fel szó szerint.
Nevelés és foglalkozás kérdése az egész, a mi kutyáink mind jártak kutyaiskolába stb... Hát konkrétan nagytestű ölebek voltak, idegenekkel szemben viszont volt bennük agresszió, de ha jött valaki vendégségbe, addig a kutyákat kenelbe zártuk. Nem kezdő kutyásoknak való az biztos, de mint minden kutya, ha jól van nevelve imádnivaló lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!