Egy fajtatiszta amstaff hány hónapos korában kezd el úgy igazán szélesedni?
2-3 évesen.
Ám egy almon belül sem minden kölyök lesz a szülők másolata.
Számat a mozgatás, étrend is mellé.
Hogyha megnyúlt az amtaffokhoz képest, akkor ilyen az alkata. Egyébként nekem sokkal jobban tetszenek a sportosabb pitbullosabb amstaffok. Csak sokak szerint az a menő ha minél szélesebb, nagyobb, ebből lettek ugye a bullyk, na az már az egészségtelen kategória.
Most néztem pár képet, amelyikek szélesek már 1 éves koruk körülre is láthatóan szélesebbek voltak. Szerintem már csodát ne várj, persze a sokszínű étrend meglátszik a szőrön, izomzaton.
Ha fott hussal hallal es zoldseggel (heti egy maj/tudo/sziv) eteted kizarolag,sokkal nagyobb lesz. A tapoktol maradnak kicsi nyeszlettek.
Na meg a birkozastol szelesedik. Aljj neki jatszani vele puha szonyegen matracon,h ne seruljon.
Kb 1,5 eves koratol kezdett szelesedni az enyem.
Vannak kutyak akik hamarabb telnek ki vannak akik kesobb.
Nem staffi de terrierem van.
Alom tesoja sokkal zomokebb is o 1,5 evesen kitelt. Az enyem inkabb sportosabbnak nezett ki.
Most lesznek 3 evesek.
Enyem most telt ki.Igaz neki hosszabbak a labai vmivel es a testhossza is hosszabb. Igy is sportos, de mar szelesebb sokkal.
Valoszinu te kutyadnak is kell ido meg a kitelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!