1/14 anonim válasza:
HA van törzskönyve akkor az, ha nincs akkor lehet egy nagyon jól sikerült keverék is.
2/14 anonim válasza:
Szerintem nem az, DE! A törzskönyv mindent felülír, ha van neki akkor fajtatiszta, ha nincs neki akkor keverék. Ez már csak ilyen fekete-fehér dolog.
3/14 anonim válasza:
szerintem se fajtatiszta, vagy a kép csalóka
4/14 anonim válasza:
Nem az.Látszik,h vmi más is befigyel benne.
5/14 anonim válasza:
Eleve rossz a kép. Ráadásul egy ilyen kicsiből még bármi lehet, kb 7-8 hónapos korára.
Ha hasonlít a stafira, akkor az. Mi a fenének számít, hogy fajtatiszta-e, vagy sem? Ha kérdik a kutyáimat, hogy milyen fajta, nem azt mondom , fajtatiszta N.N. kutya, hanem simán a fajtáját említem. Max, ha megkérdik törzskönyves-e, akkor vagy azt mondom, igen, vagy azt, hogy nem.
6/14 anonim válasza:
nem lehet ebből a képből megítélni.
7/14 anonim válasza:
Ha van tk fajtatiszta ha nincs fajtajellegű keverék
8/14 Firestorm válasza:
Na de Gege :D Mit keres itten a kutyád?
9/14 anonim válasza:
Amugy a tk se szent iras.. nekunk volt tks bullmasztifunk leginkabb valami nj keverek volt :D
Felhivtuk a tenyesztot azt mondta h oruljunk h nem nyávog...
10/14 Platypus válasza:
Szerintem annyira nem jól sikerült keverék, van benne valami boxerszerűség is. Még ha abból indulok is ki, hogy a látószög torzít, akkor sem így kéne kinéznie egy staff fejének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!