Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért döntöttél úgy, hogy...

Miért döntöttél úgy, hogy lesz egy kutyád? Milyen fajtát választottál?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Túl sok a betörés a környéken. Ezért kellett a kutya.

Csivava.

2010. szept. 28. 16:24
 2/6 hell-ikon ***** válasza:

Nem én döntöttem.

Születésem óta, ill. azt megelőzően is már volt.

Pici koromban egy labrador jellegű, végtelen türelmes keverék kutya, akkor volt tacsink, meg egyéb keverék kutyáink, de az elmúlt 24 évben német juhászaink és egy-két keverék is volt.

Jelenleg is német juhászunk van. Most egyedül, mert a társa, egy schnauzer jellegű keverék tavaly decemberben elhunyt.:(

2010. szept. 28. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:

A családba 5 évvel ezelőtt bekerült egy shih-tzu.

3 évesen pároztatták, így megszülettek a kicsik. Én már gyerekkorom óta rágtam anyáék fülét h had legyen kiskutyám. Nem engedték, de amikor megszülettek a kicsik, nem pénzt hanem kiskutyát kértek. Ő lett az én karácsonyi ajándékom :)

Már 2 éves és egy kis bohóc. Jó jelzőkutya, de amúgy végtelenül türelmes és ölelgetni való plüssmackó :)

20/L

2010. szept. 28. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindig is volt kutyánk, és mindig akartam egy sajátot. Mikor elköltöztem otthonról szörnyen éreztem magam kutya nélkül, és akkor lehatároztam, hogy amint össze tudok tenni egy autónyi pénzt, lesz kutyám is. Azért a kocsihoz kötöttem, mert az nagyban megkönnyíti, hogy mindenhova magammal tudjam vinni, és szolgálhat a kutya második otthonául.
2010. szept. 28. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
2010. szept. 28. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekünk bichon havanese van, fiú. Azért szereztük be, h. sétálni vigye a mozgásra nagyon rászoruló gazdit, mert a kutyának mégse lehet azt mondani, h. nincs kedvem, vagy valami hasonlót. De nem jött be az ötlet, mert azután kertes házba költöztünk. Azért sétálni megy a kutya, de nem a gazdival, sajnos, hanem a gyerekkel.

Azért lett havanese, mert a természete és mérete is nagyon megfelelt az igényeinknek. Nagyon jó jelzőkutya, tisztába van a méreteivel és nagyon okos és kedves. Azonkívül nagyon helyes pofácskája van, nem hullik a szőre és nem okoz allergiát. Keveset eszik és érthető testbeszéddel kommunikál. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek "csak" társra van szüksége és nem munkakutyára.

2010. szept. 29. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!