Szuka kutya fedeztetéséről lenne szó? Csak értelmes válaszokat szeretnék nem fikázást.
Szerintem tuti a spánieltől lesznek a kiskutyák.
vau-vau mocskos szaporító vau-vau
Valószínüleg befedezte mind2, ugye a kutya vemhesülhet több kutyától is.
Amiért nem javaslom az elhajtó injekciót: nagyon sürün okoz méhgyulladást, akkor megmár szinte elkerülhetettlen az ivartalanítás vagy a gatyád is rámegy a gyógykezelésre ami nem biztos hogy használ.
Szerintem ne vidd a kanhoz ujra, nyomorult kutya kinlodott már elegett. Ugye az tudjuk hogy a szukakutyának fáj a párzás ...
Szóval szerintem hadd szülessenek meg .. gondolom látni fogod 1-2 hónapos korukban már hogy melyik ne hasonlit shar-peire. Aztán lehet mindenkinek gazdát keresni.
A szaporitós szövegnek nem állok neki ... ugysincs értelme: gondolom szürt, törzskönyves, tenyésszemlés kutyád van, kennelnévvel mindennel.
Csak annyit mondj meg, ugye herpeszoltás volt?
Hátőőő...
A többszöri fedeztetéssel ugye növelhető az alomszám. Így megeshet az, hogy születik x darab shar pei, és x darab shar pei fejű, spániel testű szőrgombóc. Az is lehet, hogy csak shar pei, az is lehet, hogy csak keverék.
Én nem kockáztatnék. Szakíttassátok meg a vemhességet.
Először is bocs, de most paraszt leszek.
Hogy lehettek ennyire hülyék h kinn hagyjátok a tüzelő szukát? Vagy miért nem figyeltetek rá eléggé?
Utána olvastál te ennek mielőtt elkezdtétek?
Ugyanis a kutyáknál úgy van h a DNS állomány kapcsolódik. Szóval ha lesznek is kiskutyák, mondjuk 6 db, akkor abból lehet h 3 shar-pei és 3 keverék.
Eléggé felelőtlen vagy h szaporítod a gazdátlan állatokat ill a menhelyre kerülőket. Mit csinálsz a kicsikkel ha nem lelnek gazdira?
Bocsi, de nagyon mérges vagyok, mert minket is így vertek át! 35 ezerért megvettünk egy fajtatiszta törpeuszkárt... csak vhogy nem törpe, mivel uszkár-pumi keverék. Közepes testű, 16 kg-s állandóan hiperaktívan rohangáló fekete szőrpamacsot kaptunk. Szeretjük, nem arról van szó! Csak ezzel az erővel meg is menthettünk volna egy kölyköt egy menhelyről.
Úh gondolj a picik jövőjére és legközelebb figyelj oda a szukádra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!