Mit csináljak egy megörökölt kutyával, ha nem kell senkinek, én meg nem szeretném megtartani?
Megint a hétvégi hangulat keltő. Minden kérdésében van valami olyan történet, aminél felveti, hogy eleltatja/kidobja a kutyát, valahogy ártani akar neki.
Hiába ír bárki logikus, értelmes megoldást, csak hajtogatja a hangulatkeltő, megbotránkoztató kamuját.
Mindenki itt pörög neki egy sort, amire az a vége, hogy "jó, akkor megteszem, nincs más választás, sziasztok", úgy, hogy meg sem próbált semmi mást és senkire nem hallgatott.
Ha ezt leírom (mostanában le szoktam, mert unalmasak a kamugyáros hülyék), akkor 2 válasz van "nem tudom, miről beszélsz, soha nem írtam még idea semmit" vagy simán eltűnik a francba, de a válaszolók még mindig itt nyomják magukat, hogy de ne ne ne.
UNALMAS VAGY.
De, válaszolok. Miért ne lenne normális a válaszom? Semmilyen normális, segítő tanácsra nem hallgatsz és apránkét csöpögteted a szappanoperába illő kamu infókat.
Először csak nem akarod megtartani. Aztán a barátod lakásában van, de morog a családra, stb. Ja hogy ez nem volt lényeges infó első körben? Hogy nem saját helyen tartod, agresszív, stb.?
A következő az lesz, hogy a barátod gyerekét már meg is harapta, sőt, nukleáris bombát is dobott a városra.
Ahogy jönnek a reakciók, költöd tovább a történetet. Egyértelmű, hogy mit csinálsz.
Mennyi nyomorék van komolyan..
A kutya nincs rajta a hagyatékin, nem az örökség része. Sok ember nagy ívben letojja mi lesz az elhúnyt rokon kutyákával/macskákával. Otthagyják a háznál meghalni vagy kidobják őket valahol a város szélén. Pl a szomszédomban is itthagytak 3 macskát és egy kutyát. Az értékeket elhordták, az állatok pedig maradtak étlen szomjan. Ilyen az átlag magyar ember!
A kérdező legalább nem ilyen, keres neki új helyet. Lehet rajta kívül van még 5 örökös, akik abszolút nem törődnek mi lesz szerencsétlen kutyával.
Micsoda csúnya gonosz ember hogy új helyet keres a kutyának. Börtönbe kéne zárni 🤔🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Sok indok lehet miért nem tudná vállalni a kutyát- nincs pénze eltartani, - nincs helye, - albiban lakik, nem engedik, - van már saját háziállata amivel nem jönne ki - nem szereti a kutyákat. Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!