A kutyám nem játékos. Mitcsináljak?
Menhelyi kutya, a korai szocializációjában több, mint valószínű, hogy nem volt helye a labdának és egyéb játékoknak. Úgyhogy ezért nem játékos (nem a játékot látja bennük, csak ugyanolyan tárgy, mint a többi).
Egyébként van olyan kutya is, emylik labdák közt nő fel, és mégse érdekli egy se... :)
Egyéniségek.
Játékszer nélküli játékokat próbáltál? Amiket a kiskutyák játszanak egymással? Arra hátha "beindul", én pl az én blökimmel bújócskáztam, meg bunyóztam.
Érdekes dolog. Talán az előző helyen, mielőtt a menhelyre került volna, ott nem játszottak vele. Lehet, a menhelyen is túl sok ideig volt.
Ne add fel! Próbálkozz új dolgokkal! Valamihez csak lesz kedve! Kötélhúzás,műanyag palackkal való csörömpölés, csinálj neki otthoni agilitypályát, persze csak szolidan.
2. válaszoló.
huu neked is nagyonköszi. a kötélhúzást még nempróbáltam. mindkettőtöknek megy a zöld kezecske.(:
Nekem saját nevelésű német juhászom van. Kiskorában imádott labdázni ill. szinte bármit amit eldobtam visszahozta.
Felnőtt korára megunta ezt a tipusú játékot s inkább a kergetőzés és a birkózás a sláger nála.:)
Csak azért írtam le, hogy tudd, ilyen is van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!