Megfázhat a kutyám ilyenkor?
22:57 vagyok.
Igen mint én is írtam, elférne még egy rongy vagy pléd neki.
És ha kész lesz a ház,akkor az.De mondom olyan is van,hogy van neki meleg kuckója, még is kint alszik, mert ott jobb neki. De a lényeg,hogy ne legyen nagy különbség a háza és a kinti levegő között.Ezt úgy értem,hogy egy leszigetelt házikóba elég egy rongy, ha nem szigetelt a ház ,akkor mehet több ruhadarab, de ne legyen szigetelt is meg tele rongyokkal, mert akkor pont hogy azért fog megbetegedni,hogy nagy lesz a hőmérséklet változás neki.
És azzal sem csináltál olyan jót neki ,hogy beengedted, jobb lett volna ha gyors viszel ki neki egy-két ruhát amibe bevackolhatja magát.
Nekem is van egy rövid szőrű kutyusom, ő vagy az ól tetején alszik, még hóesésben is(!!) de nyáron 40 fokban is, vagy az ólban,de úgy hogy kirángatja az összes szalmát.Tehát nem fázik, sőt imádja a havat,=)
Ja és azért van neki szalma mert a ruhákat mindig elásta=) Kinéztem, az ól mellet a sarokban összekucorodva alszik=)
Ja és ezeket én is állatorvostól tudom, mert eleinte aggódtam én is....megjegyzem még soha nem volt beteg!
Szeretem, hogy arra ha valaki nem tudja megfelelően gondozni azt az állatot amit bevállalt, hogy mndig az a válasz hogy "máshol rosszabb helye lenne", "de lealtatták volna", "de nálunk kap enni".
Na és? Old meg hogy ne lépcsőn vacogjon éjjel a kutya ... nem a kifogásokat kell folyton keresni .. egy éjjel sem szabadott volna otthagyni a hidegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!