Volt már, hogy rossz fajtát választottál?
Ami nem hozzád illett, nem bírtál vele eleget foglalkozni, nem volt való lakásba/kertbe, vagy nem volt rá elég időd, vagy rájöttél, hogy ez a fajta
nem hozzád illik.
Milyen fajta a kutya/volt.
Mennyi ideje/ideig volt veled.
Mitől nem illet/illik hozzád.
Mikor jöttél rá, hogy mégsem olyan fajta a kutya, ami hozzád illene?
Angol bulldog. Aktív, pörgős, érdeklődő, hosszú távfutó. Láttam már tőle olyat, hogy legyorsult egy vizslát valami labdáért. Iszonyú makacs, nagyon domináns, nagyon vehemensen reagál a környezet ingereire. Mozgásigényben verseng egy boxerrel, teljesen atipikus. Azért választottam a bulldogot, mert én is lassú nyugis ember vagyok, amihez egy ilyen flegmatikus típusú fajta illik. Erre kaptam egy energiabombát. Nagyon nehezen tudom magamon tartani a figyelmét, nagyon nehéz elég érdekesnek lennem neki. És nem is tudok elég komoly tekintélyt felmutatni egy ilyen kutyának.
De nem baj, dolgozunk rajta, meg fogjuk oldani, és végülis ha nem fogom ki ezt a szarost, akkor sosem jutok el a kutyaiskoláig, ami pedig rettenetesen tetszik, és nagyon hasznos.
nekem a tacskó volt olyan.
dalmata és németjuhász után nekem tul kicsinek bizonyult :Dmost pedig van egy kaukázusi juhászom :)
17/L
Ezen a linken utánna tudtok nézni, hogy melyik fajta kinek is való! Sok sikert a keresgéléshez és remélem mindenki megtalálja a neki való ebtársat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!