Van olyan minőségi kutyatáp, ami közismert üzletekben is kapható, vagy mindenképpen a netről kell rendelni már bejáratott prémium tápokat?
En a dm-ben vettem regen egy fajtat neha-neha, amiben 30% hus volt. De egyreszt asszem csak valami 1,5 kilos kiszerelesben volt, csak akkor “nyultam hozza”, ha bena voltam es nem rendeltem meg idoben a kutyam tapjat es elfogyott :D
Nem tudom letezik-e meg, meg kell nezni, ez 2 eve volt. De nyilvan nem eri meg ezzel etetni, csak akkor, ha par kilos kutyad van.
30% hus? Tehát 70% gabona
Magyarán 0 tápanyag
Ez hol jóminőségű? Gondolom 200 ft/kg😂
Tessek megnezni, hogy manapsag mit lehet kapni 200 forint/kiloert. Egyreszt lehet, hogy semmit, masreszt meg ha igen, az max 4-5% hustartalmu lesz.
Sajnos vagy nem sajnos, 30% hustartalmu tap nem szamit szar minosegnek :) Ez olyan kozepkategoria alja amugy. De en is csak neha etettem ezzel, de amugy ha azt vesszuk, a szokasos kis tapunkban is csak 70% hus van (platinum) es az meg mar igencsak szuperpremium minosegnek szamit.
Na most akkor hogy van ez?Hogy kell szamolni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!