Mitől koroghat folyton kiskutyám gyomra?
Figyelt kérdés
Amúgy nem látom rajt, hogy beteg lenne, csak feltűnően sokat korog a hasa, aminek nem tudom, hogy mi lehet az oka.
Légyszi ne írjátok, hogy azért mert éhes, mert kap elegendő kaját.
2010. szept. 27. 14:10
11/18 anonim válasza:
szerintem is kell neki féreghajtó. tejterméket nem adsz neki, ha jól láttam a felsorolást. attól még koroghat a pocakja. illetve állatpatikában van egy por ezt javaslom, a bélflóra helyes működését állítja be: [link]
14/18 A kérdező kommentje:
westie
2010. szept. 27. 20:48
15/18 anonim válasza:
a westie fajta hajlamos az ételallergiára. milyen tápot adsz neki?
16/18 anonim válasza:
előző vok, ja látom, pro plant kap enni. lehet a csirkehúsra allergiás. hasmenése nem szokott lenni? vagy hányás előfordul?
17/18 A kérdező kommentje:
Pro Plan lazacos junior tápot kap, pont azért mert tudom, hogy hajlamosak allergiára. :S Lehet, hogy a tápváltás zavart be neki. Mert váltottam Pro Planról Acanára, dehát úgy láttam, hogy az Acana meg szorulást okozott neki, és valamikor akkor kezdett el a pocija is zavaros lenni, úgyhogy 4-5 napja inkább visszaálltam a Pro Planra. (most már nem is váltogatnám többet) De a haskorgás már kb. az Acana óta tart. Hasmenése szerencsére nincs, a múlt héten mondjuk egyszer hányt (előtte meg utána sose), de akkor lehet nem esett jól neki a kutyaszalámi (Dalmi kölyök)
2010. szept. 28. 20:04
18/18 anonim válasza:
tegnapelőtt 14:43 KÉRDEZŐ
Távol álljon tőlem, hogy beszólok, csak nem tudom, hogy milyen válaszra számítasz?? - "Neem, nincs semmi baja, minden kutyusnak korog a gyomra egész álló nap, néha azzal játszom, hogy statisztikát vezetek a napi korgásokról". - NEM. ilyen választ nem fogsz kapni. nyilván valami gondja van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!