Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2 kutya tartás. Vélemény?

2 kutya tartás. Vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy kutyusom, fél év körüli, és szeretnék mellé egy másikat is.

Ha ez a kutyus, már tanulja a dolgokat, ismeri a szabályokat, hogyan kezdjem el mellette a másikat megtanitani ezekre? Félek hogy félreértések adódnának.

Illetve a mostanit éjszakára beengedem mert fázós, de a másikat nem tervezem, ő kint aludni.

Meg tudná ezt így szokni, hogy ő nincs beengedve, a másik pedig igen?

2022. okt. 12. 13:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Néztetek chipet a kutyában?
2022. okt. 12. 14:57
 12/25 A kérdező kommentje:
Még nem, de sürgetem a dolgot, hátha valaki keresi, és akkor hazakerülhetne.
2022. okt. 12. 15:00
 13/25 anonim ***** válasza:
Nézzetek chipet, nem biztos, hogy a környékről való a gazdi. Vidd el állatorvoshoz.
2022. okt. 12. 15:03
 14/25 anonim válasza:

6os vagyok. Nalunk ez ugy nezett ki, hogy 10-11 honapos volt a kutyam, amikor hoztunk egy 3 honapos kolykot. Eloszor furcsalta, de nem bantotta. Elso 2 nap bent aludt a kolyok, napkozben pedig figyeltem oket, nincs e balhe. Nem volt, igy harmadnap mar kint aludt a kolyok is. A kint alvas miatt tavaszra-nyarra idozitettem a dolgot. 4-5 nap utan vidaman szaladoztak, jatszottak.

En azert akartam kolyokkutyat a nagyobb melle, mert ugy tudom, h a kolykoket konnyebben elfogadjak, es valoban nem volt semmi gond. Nem teljesen egyertelmu nekem az irasodbol, hogy mekkora kutyat szeretnel a fel eves kutyad melle, de nem is vagyok kutyaszakerto, igy csak a sajat tapasztalatomat tudom megosztani, ami ez. Az is hozzatartozik, hogy ok nem menhelyi kutyak, tehat nincs trauma, vagy ilyesmi. Kisgyermek miatt nem mertem menhelyi kutyat valasztani.

2022. okt. 12. 15:08
 15/25 anonim válasza:
83%
Megint 6os vagyok. Ja h ez egy frissen talalt kutya??? Akkor chip, bizonyos mol kutakon is lehet nezetni! Es nem hoznek egybol melle egy masikat, elobb szokja meg h te vagy a falkavezer, minimum fel evet varnek. Azt irtad van egy fel eves kutyad, de ha jol ertem akkor valojaban talaltal egy fel evesnek tuno kutyat. A ketto nem ugyan az 😐
2022. okt. 12. 15:13
 16/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm 6-os, 14-es, 15-ös :D
2022. okt. 12. 15:17
 17/25 anonim ***** válasza:
Telhesen jol el fog fogadni egy fiatal felnott kutya is egy kisebbet ha a meglevo egy jol nevelt, szovialis allat.
2022. okt. 12. 19:46
 18/25 anonim ***** válasza:
25%

Nekem pont féléves volt az első kutyám, mikor jött a második.

Az elsővel jártam előtte kutyaoviba, tudta az alap engedelmességet, szabályokat. Utána fontos, hogy a másodikkal is foglalkozz külön, járj vele is kutyasuliba. Ne érezze úgy, hogy ő csak a nagy árnyéka és neki nem kell szót fogadnia😀

2022. okt. 12. 19:46
 19/25 anonim ***** válasza:

Nekem 14 hónapos husky mellé lett 8 hetes,most másfél éves és fél évesek.

Semmi gond nem volt a tanítással,a nagy ugyanúgy csinálta amit kértem akkor is,mikor a kicsi még nem. Bár én pl az evéshez kötöm az ül/vár/maradot,ha ezt megszegik nincs kaja. A behívás kettővel még simábban megy,bármelyiket hívom rohan mindkettő.

Ez,hogy egyik bent másik kint ...hát nem tudom. Nálam ez egy kemény büntetés volt (kajaféltésre,)hogy egyiket kizárni.

2022. okt. 14. 10:53
 20/25 A kérdező kommentje:
Etetésnél én is ugyanerre tanítom. Ha ráront, nincs kaja. Szépen üljön, várja meg míg lerakom és akkor eheti
2022. okt. 14. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!