Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csak én veszem zokon vagy ez...

Csak én veszem zokon vagy ez így normális?

Figyelt kérdés

Jól nevelt kutyám van, ennek ellenére sokan azzal húzzák az agyamat, hogy passzív agresszív kifejezésekkel illetik.

Ilyenekre gondolok, hogy "szeretnivaló kis dög", "vadorzó", "harapnivaló aranybogaram" és hasonló cifra kifejezések. Nem szoktam szólni érte, de irritál, így inkább hamar odébbállunk. Aki ismer, annak elmondom, hogy zavar és megérti, de egy idegennek mit lehetne ilyenkor mondani? Bármit mondok, még ő sértődik meg. Ha még azt is hozzáteszem, hogy amúgy öcsi, ki engedte meg, hogy simogasd a kutyámat, akkor aztán elszabadul a pokol.

2022. okt. 8. 16:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
#10 a kutya ugyanúgy családtag, nekem és a kérdezőnek (meg még sok más embernek is) rosszul esik, ha pejoratív jelzővel illetik. Alap dolog, hogy nem nevezem mások kutyáját dögnek. Aki ezt nem érti, az egy proli és ilyen az alap szókincse😅
2022. okt. 8. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
#11 Nálam is családtag a kutya, de attól még szoktam pl skizofrénnek titulálni, vagy pokolkutyának. Az én kutyámat is könyvelték el ennek, annak, volt hogy még az állatorvos is beszólt egy enyhét a kutyám lököttségével kapcsolatban, mégsem veszem magamra. Szóval nem tudom, miért kell mindenkiben a rosszindulatot látni kapásból és felfújni milliószorosára azt, amit el is engedhet az ember a füle mellett.
2022. okt. 8. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
A szomszed gyokernek nevezi a kutyait, parommal a mieinket dagadtnak, nyominak, agyhalottnak. Mondjuk ezt ugy, hogy kozben az olembe veszem es szetpuszilgatom mindkettot, bar a kis dagit nehezebb mar csak ugy felkapni.😀
2022. okt. 9. 06:23
 14/15 anonim ***** válasza:
81%

Le kell szarni amit masok mondanak!

Olyan fajta kutyam van, hogy alapvetően van fejszőre es konytban van a fejszőre, hogy lasson szerencsetlen. Levagni nem fogom mert ugy extra hülyén nez ki. Kan kutya fekete gumival.

Allandoan le csajozzak meg hogy akkoe identitas zavarban kuzd? Meg akkor homokos-.- normalis ember sem mond ilyet egy kutyara..

Ilynekor elszamolok 3ig. Es tovabb allunk.

Van aki szerint csúnya, hat nem vagyunk egyformak.

Nyilvan van ami nem esik jol, de meg probalom lerszarni mert mast nem tehetek.

2022. okt. 9. 10:14
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Megertem kerdezo hogy zavar de nem kell foglalkozni hogy idegen mit szolnak, foleg azt nem kene engedned hogy megsimogassak a kutyadat ha valaki ezt nem erti meg elkell tole huzni, amugy ha veletlenul megharapna az illetot a kutyad te lennel a hibas.
2022. okt. 10. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!